top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 33 enligt mina Tarotkort 200810

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips! Boka Änglahealingbootcamp, sista dagen med 300 kr rabatt.

30 dagars healing från 15 Änglar samt kunskap om Änglarnas dimension + 10 bonusar i form av guidade Meditationer, teknik för att "Öppna 3e Ögat", Änglaböner mm!

 


🎶 INSPELNING: Vill du lyssna när Marita läser veckans Tarotskop, klicka här. >

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt bra! 🥰


VECKANS TAROTSKOP

✡️ Den här veckan är det som om proppen går ur och saker och ting börjar röra på sig - i rätt riktning dessutom! Kanske har du väntat i evigheter på besked i något ärende, väntat på att rörmokaren ska komma, att rätt köpare till ditt hus ska dyka upp, för att nämna några exempel. Eller kanske är det du som suttit fast och nu börjar du röra på dig igen, hitta nya idéer, hitta ditt flyt, din glädje och nya projekt? Vad det än är så är det bra (känslan jag får är enorm lättnad!) så dra nytta av energierna denna vecka så kommer du att bli mycket nöjd!


✡️ Det andra och tredje budskapet denna vecka går lite omlott.... Det andra budskapet vi får är att ta vara på alla idéer vi får till oss. Kom ihåg; det är inte främst vi själva (våra hjärnor) som genererar alla roliga, lönsamma och kreativa idéer vi får - det är mestadels våra Änglar, Guider, våra Högre jag och andra förnämliga krafter i Universum. Lita på dem, lita på att de idéer du får till dig verkligen är bra. Men, idéer i all ära, det är först när vi människor agerar och bygger vidare på dem som de kan bli till verklighet och med positiv kraft förändra våra liv!


✡️ Det tredje budskapet vi får är att inte avvisa, förlöjliga eller förminska andra människors drömmar, idéer och önskningar. De kan vara mycket ömtåliga och lätt gå i kras och stuvas undan. Tänk på alla stora människor genom tiderna, tänk om de lyssnat på andra - då hade vi kanske varken haft flygplan, glödlampor eller bilar! När någon berättar om en idé kanske den inte är färdig ens inom den andra personen så undvik att säga saker i stil med; det går inte, det kan du inte, det finns redan, det kommer inte löna sig, har du rätt utbildning, har du pengar till det, osv. Säg hellre: intressant, berätta mer!! Att lära sig att lyssna objektivt utan att döma eller bedöma, det är en konst väl värd att träna på! Och tänk på att ett uppmuntrande ord från en respekterad vän, partner, kollega, chef eller förälder ger otroligt mycket positiv kraft!

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 4.

TIPS: Stå upp för dig själv och dina värderingar. Om du, denna vecka, möter någon som vill att du ska göra något som ligger i gråzonen för din bekvämlighet. Tänk på att din inre relation till dig själv är viktigare än att se bra ut i någon annans ögon.


RÅD: Har du länge haft en inre dröm om att bli egen företagare? Det här är en kalasvecka att gå vidare med alla planer som har med det att göra. Allt från att skriva affärsplan, söka företagslån, göra inköp, gå kurser och förbereda marknasföringskampanjer. Lycka till och kom ihåg att ha roligt! När du har roligt, är fokuserad och tydlig med din avsikt då kommer dina kunder att känna det och dras till dig som flugor kring en sockerbit! HINDER: Har du tappat känslan? Är inte livet roligt längre? Går ditt liv som på automatisk rutin? Gör något annorlunda, satsa på att uppleva nya saker, roliga saker - vad som helst som väcker dig till liv igen! Kanske tänkte du nu precis: - Nää, har ingen lust att göra något över huvud taget. // Ok, det är tråkigt om du tänkte så. Livet är en gåva. En dag är det över. Vinnaren i livets spel är den som dör lycklig. (Kram!) AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Kejsarinnan från Stora Arkanan och lyder: - JAG ÄR en blomstrande trädgård där kreativitet får liv, där träd bär frukt och blommor skänker skönhet åt världen! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

💜 Par: Ibland kan det vara svårt att ta emot kärlek. Det kan bero på många saker: jobbet, hälsan eller andra omständigheter. Kanske är din partner mycket kärleksfull och ändå känner du bara motstånd - både att ta emot och att ge något tillbaka. Om detta händer dig ibland, ta en stund för dig själv för att komma på varför du känner motstånd? Och du, prata med din partner! Att bli avvisad, eller känna sig avvisad, sårar oss på djupet - det är troligen den största rädslan många människor har.


💜Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en utomhusmarknad eller andra utomhusliga festligheter! Lycka till, skicka mig ett bröllopskort! *ler*

Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova 🥰

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page