top of page

Veckans Tarotskop: Så blir vecka 27 enligt mina Tarotkort 200629


Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning och innerliga önskan att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!

VECKANS TAROTSKOP

1. Det här är en suverän vecka för att få saker gjorda! Det spelar inte så stor roll vad du gör, allt du gör, allt du skapar, allt du använder hela din kreativa kraft till - kommer troligen att gå väldigt, väldigt bra! Vill du bygga en ny rabatt? Vill du bygga om köket? Vill du rensa ut garaget så att bilen får plats igen? *ler* Vill du skriva om ditt CV? Vill du starta ett företag? Valen du kan göra för nu för att skapa något underbart och bra är många - vad passar in på din livssituation och i din livsplan? Välj och vraka - huvudsaken är att du gör något.


Ok - om du har semester och din högsta önskan är att bara ligga i solstolen och möjligen vifta på tårna då och då så är det ok, men ta gärna fram papper och penna när solen går i moln en stund och krafsa ner några idéer så kan du sätta planerna i verket när du vilat klart. *ler*


2. Att göra det som är lagligt och rätt, är alltid rätt. Men, det är lika viktigt att göra det som är rätt och sant för just dig. Vilken är din inre morala kompass? Vilka saker är viktiga för dig? Är det att följa löpsedlarna och vännernas åsikter eller är det dags att börja titta närmare på vad du innerst inne tycker i olika frågor? Det jag får till mig om detta ämne är att vi är alldeles för många som tycker som strömmen - just nu är det extra viktigt och bra att verkligen ta reda på vilka åsikter som är våra och vilka vi tagit efter andra. Det kan ju hända att andra inte har rätt? Om något är fel blir det ju inte mer rätt för att många tycker så. Eller hur, vad tycker du? Avslutningsvis: respektera alla, även de som inte tycker som du.


3. Den här veckan är det toppen att vända tanken och blicken inåt. Det är i tystnaden i våra sinnen som de största idéerna föds och det är då vi är som allra närmast oss själva och våra själar. Behöver du hjälp att få tyst på sinnet, använd guidad meditation eller naturen - eller åk iväg på en helg i tystnad, på ett så kallat retreat.

 

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 7.

 

TIPS: Blev det ingen utlandssemester denna sommar heller? Låt utlandet flytta hem till dig. Du kan till exempel bjuda hem människor från andra kulturer, köpa en kokbok med mat eller en CD skiva med musik från ditt favoritland. Du kan klä dig annorlunda, du kan köpa hem sand och borra ner fötterna i ett fot-sand-bad - och tusen andra saker. *ler* Vad du än gör, förstärk din dröm - en dag blir den sann.

RÅD: Det är mycket kreativitet i luften denna vecka - ta verkligen vara på allt som kommer till dig! (Det här är så viktigt att jag vill att du läser meningen två gånger!) HINDER: "Det går inte" finns inte på kartan. Allt går utom små, små barn och tennsoldater. Om du råkar tänka "Det går inte" korrigera dina tankar genast och skriv gärna ner 5 saker du skulle kunna göra för att lösa ditt problem eller dilemma. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Tio i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är i harmoni med mig själv och alla jag älskar! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Möjlighet till underbar vecka väntar alla par - gör det mesta av allt ni gör tillsammans och gör gärna upp härliga planer för framtiden!


Singlar: Denna vecka ser det lyckosamt ut att träffa någon i ett gammalt tempel, ett äldre museum eller i ett slott. Wow - låter pampigt värre! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page