top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 13 enligt mina Tarotkort 200323

Marita på MB Novas Tarotskop, originalet sedan 2010

Två tips för alla:

1. I dessa tider kan det vara extra skönt att få hjälp och stöd av sin egen Ängel. Vilken är din goa och kärleksfulla Födelsedagsängel? Läs mer > // Boka till specialpris (endast via denna länk) >

2. Högfrekvent Powerhealing på Distans onsdagen den 25 mars. Läs mer, inkl. feedback från andra deltagare här >

 

Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!

VECKANS TAROTSKOP


Alla har vi väl någon gång i livet träffat en manlig person (pappa, kollega, chef, partner (eller kvinna med maskulina energier)), som varit lite sträng eller väl rakt på sak och burdus. Kanske har den här personen velat få dig att tro på hans åsikter om dig. Första kortet vi får denna vecka är att det just nu är väldigt förmånligt att separera denna persons åsikter från dina åsikter om dig. Speciellt när vi tycker om någon, är det lätt att låta andras åsikter om oss, bita sig fast.


Exempel: Din partner säger till dig att du är aggressiv i ditt sätt att vara eller uttrycka dig. Själv tycker du att du är trygg eller bestämd i din uppfattning och att det du säger är vettigt. Följden kan bli att du försöker tona ner dig själv, men får ingen kredit för det, så du tonar ner ytterligare och ytterligare. Vilket gör att du slutligen blir rädd för att uttrycka dina åsikter och ständigt oroar dig över att du låter aggressiv. Vilket skulle kunna medföra att du blir konturlös eller mjäkig och kanske att människor drar nytta av din oro och utnyttjar din "snällhet". Jag sätter "snällhet" inom citationstecken därför att vara snäll för att man är rädd, är inte ett bra sätt att vara snäll på - det är snarare självutplånande.


Fundera över mitt exempel och leta i minnet efter egna erfarenheter. Vem har velat få dig att tro på deras åsikt om dig - och hur kan du med hjälp av veckans kärleksfulla energier, släppa taget om det?Nästa kort vill gärna inspirera oss att se till det som är bra! Exempel: om 10 personer säger något fantastiskt till dig och 1 person säger något mindre fantastiskt. Vad är det då du minns, vad är det då som snurrar i ditt huvud? Minns du personerna som var goa och positiva eller den där enda personen som inte var översvallande mot dig? Kom ihåg: Människor som är lyckliga sprider goda energier omkring sig, människor som inte mår bra har större behov av att trycka till andra. Nästa gång någon säger något mindre bra till dig, tänk då tyst inom dig. Stackars älskling, du mår tydligen inte så bra - puss på dig! Högt säger du bara lugnt: tack för din åsikt. Och kom ihåg: Stanna inte där du är tolererad, gå dit du är celebrerad! *ler*


Den här veckan är det även extra lyckosamt att vara utomhus - i skogen, vid havet, sjön, bäcken, fjällen, ja i stort sett var som helst. Korten tycker nog vi har fått nog av inomhusluft nu. *ler*Lyckofärger är himmelsblått och grönt. Lyckotal: 10.


TIPS: "Det går inte, jag kan inte, jag orkar inte!" Om några av dessa fraser far genom din hjärna vill jag säga: Jo det går, jo du kan, jo du orkar. Du är så stark och så klok - allt blir bra! Ta ett andetag, be gärna Universum eller Änglarna om hjälp de är hela tiden redo att stötta och trösta, du skulle bara veta hur mycket hjälp du har tillgång till!

RÅD: Himlen är full av lysande stjärnor om natten - så är även jorden, både på natten och på dagen. Du har inte kommit hit för att lida, du är här för att stråla. DU är jordens stjärna, du är här för att lysa upp vägen för andra. HINDER: Det är många just nu som vill flytta. (Även jag, jag väntar på mitt strandhus! *Ler*) Det är lite tröga flyttenergier denna vecka. Är du verkligen säker på din sak - börja röra upp energierna, fokusera med kärlek på ditt drömboende så är du ett stooort steg närmare ditt mål. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Sju i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag uppskattar mina fantasier och en dag blir de verklighet! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)FÖRETAGARE: Tänk på att försäljning inte handlar om dig, utan om dina kunder. Lär känna dem på ett djupare plan genom att förstå hur du själv funkar, kommunicerar och fattar beslut - detta kan leda till att din försäljning ökar med 75%. Gör testet GRATIS här >>


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: För att få en relation att fungera måste man ibland börja göra något nytt - men ibland hjälper det med att sluta göra något som inte fungerar... Exempel: Om din partner blir irriterad över hår i handfatet, strumpor på golvet, toalocket upp eller ner... sluta göra sådant som irriterar din partner - OM du vill ha en glad partner. Tänk inte: det är hans eller hennes problem om han/hon blir irriterad. (Vilket det i och för sig är för var och en ansvarar för sina känslor - men det är inte ett framgångssätt att alltid resonera så i en relation.) Höj din standard om du inte vill vara en person som medvetet irriterar sin partner. Obs! Om din partner är irriterad över det mesta, kan det vara dags att gå vidare...


Singlar: Pga Covid -19 drar jag inget kort i denna fråga just nu, bäst att vara försiktig. Men, varför inte blåsa nytt liv i gamla bekantskaper genom telefon, SMS och Sociala medier? :-)


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page