top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 11 enligt mina Tarotkort 200309

 

Tips: Högfrekvent Powerhealing på Distans onsdagen den 11 mars.

 

Hej kära läsare!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop, hoppas råden från mina Tarotkort ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!
Om du gillar Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner på sidan.


VECKANS TAROTSKOP


1. Ibland jobbar vi otroligt hårt för något, bara för att en dag upptäcka att det inte var det vi ville. Vi kanske till och med var jättebra på det vi gjorde, men något kändes kanske inte riktigt bra eller roligt. Många människor kan EN sak till fulländning, andra är kanske ganska bra på ganska många saker. För den sistnämnda kategorin gäller det att inte fastna om något inte känns helt rätt efter ett tag. Lita på att du kan starta om, var du än befinner dig i livet - och att även det nya kommer att gå riktigt bra. Denna vecka är det ett utmärkt tillfälle att utvärdera om det vi jobbat hårt för var det vi egentligen ville ha? Om inte, dra nytta av veckans härliga energier och staka ut en ny väg, hitta på något nytt!


2. Det här är även en väldigt bra vecka för allt andligt arbete, utbildning och utveckling. Om du redan jobbar andligt kanske du vill ta fram dina böcker och fördjupa dig i dem igen eller hitta en kurs som låter lockande och spännande. Om du är ny på området kanske du vill börja se dig om efter kurser, böcker och utbildningar som passar just ditt speciella intresse. Kanske vill du också bli Tarotkonsult eller Reikimaster, kanske vill du börja meditera hemma på egen hand eller gå på guidade meditationer i grupp. Kanske är du konstnärligt lagd och vill lära dig Feng Shui eller måla terapeutiskt med Vedic Art. Det finns så mycket roligt att göra och upptäcka - ta dig tid denna vecka att hitta den yttre vägen som leder till just ditt inre.


3. På den mer världsliga fronten är det en bra tid nu att själv fundera över utvecklingssamtal och lönesamtal - innan chefen hinner före och presenterar ett färdigt beslut. Att förbereda sig är minst halva jobbet när man ska sälja in sig själv för en högre lön. *ler*4. Den här veckan är det även extra lyckosamt att: börja påta, fixa med sticklingar, snygga till i trädgården, se över förrådet av utrustning och utemöbler och att förbereda för balkongsäsongen. Jag känner på mig att våren kommer tidigt i år, med härlig värme! *ler*
 

Lyckofärger är grönt och mörkt rött. Lyckotal: 13.

 

TIPS: Har barn roligt för att de är barnsliga? Har vuxna roligt för att de uppför sig... vuxet? Nej, nej, nej! *ler* Var lite barnslig, uppför dig lite tokigt och se om inte livet blir ännu lite roligare då?? Kom ihåg, just i det ögonblick man skrattar har man glömt allt om dålig ekonomi, ont i knäna och bråket med gubben/tanten till frukosten! Det går inte att skratta och vara orolig eller arg samtidigt, eller hur?!

RÅD: Människor kan vara jobbiga, de kan vara irriterande, tjatiga och gåpåiga. Men människor kan också vara fina och goa. Var rädd om människorna i ditt liv.

HINDER: Ole dole doff - vet du inte vad du ska välja? Den här veckan kan du lika gärna vänta lite och inte pressa fram ett beslut. Himlen håller troligen på att orkestrera fram en fantastisk lösning åt dig. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Fem i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är villig att gå igenom jobbiga situationer om jag känner att det är att följa mitt hjärta! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)


FÖRETAGARE: Tänk på att försäljning inte handlar om dig, utan om dina kunder. Lär känna dem på ett djupare plan genom att förstå hur du själv funkar, kommunicerar och fattar beslut - detta kan leda till att din försäljning ökar med 75%. Gör testet GRATIS här >>


NÅGRA ORD OM KÄRLEK:

Par: Idag bjuder jag på ett fint citat som passar bra ihop med det Tarotkort jag fick här: "Ett lyckligt äktenskap kräver att man förälskar sig många gånger - och varje gång i samma person." Mignon McLaughlin


Singlar: Den här veckan är det lyckosamt att träffa någon på "en plats med sängar"? haha! Vad kan det vara? Ett hotell, pensionat - eller kanske i sängaffären??


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >
Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page