top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 8 enligt Maritas Tarotkort 200217

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Sitter du fast i känslomässig geggamoja?

För att lära sig simma behöver man lära sig hur man ska röra sig i vattnet för att inte sjunka, eller hur? På samma sätt... för att få ett slut på att negativa händelser och människor bestämmer över hur vi mår (och får vårt humör, liv och självförtroende att sjunka till botten) behöver vi lära oss hur tankar och känslor påverkar oss. Vi föds inte med den kunskapen men alla kan lära sig - även du! Ta tillbaka makten, lär dig på ett roligt sätt förstå Lagen om Attraktion och se hur enkelt ditt liv kan förändras - låt idag vara första dagen på resten av ditt liv. Skapa utrymme för mirakel! 100 kr rabatt (i kassläget). LÄS MER... >

 

Veckans Tarotskop


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar.

Hej kära du!


Hoppas att du har haft en skön helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tydlighet, prioritet och lugn och ro! Har du människor runt omkring dig som liksom äter upp all din tid och energi? Det är inget ovanligt i så fall, så är det ofta när man är, så att säga, mitt i livet. När vi är barn eller gamla är kanske livet lite lugnare, men när vi är mitt i livet är det ibland som att befinna sig i en tornado. Energi rörs upp på alla håll och kanter och i centrum står DU! Men, tänk dig följande, i en tornado finns det ett mitt - stormens öga - där är det lugnt. Föreställ dig den bilden när det blir bara för mycket! Tänk att du är stormens öga med lugna och ro att formulera tankar och ord så att du blir tydlig, känner klarhet att prioritera och upplever lugn och ro - och till och med kanske lite, lite glädje. Tänk på att det är helt ok att tycka att det är jobbigt att så många vill ha så mycket av en. Men, att det kan vara precis lika jobbigt om ingen vill oss något. Det kallar vi ofta med ett annat ord: Ensamhet.Passa på! Denna vecka är det också förmånligt att gå på kurs, eller köpa en bok, och lära sig att tyda drömmar, aktivt leta efter och följa nya vägar i livet, börja meditera, äta eller hantera skaldjur eller att köpa eller pyssla om ett akvarium.

 

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 11.

 

TIPS: Sol ute, sol inne, sol i hjärta sol i sinne. Superbra liknelse som kanske inte passar alls just nu. Nej! Vi byter ut det mot: Oavsett väder ute, bestämmer jag över vädret inne, glad i hjärtat, glad i sinnet! :-)


RÅD: När vi tror att vi ska klara av något - gör vi det också oftare. Se dig själv som en vinnare direkt, innan du börjar med ett uppdrag, projekt, en syssla eller ett samtal. Säg ofta och gärna: - Japp! Det här klarar jag galant! :-)

HINDER: Har du ett jobb du inte trivs med? I så fall, kom ihåg att det binder väldigt mycket negativ energi att gå omkring och vara missnöjd - och det är inte ovanligt att det spiller över och förstör både fritid och familjeliv. Om du inte trivs, ta dig en ordentlig funderare över hur du kan förändra din karriär.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Ess i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: " - Jag tar tillvara alla möjligheter att ge och ta emot kärlek." Bra affirmation, speciellt bra för dig som vill dra till dig mer kärlek på alla plan i livet: från ny partner, familj, vänner - eller kanske dig själv.Tips för Företagare: Åh, bra vecka för företagare. Speciellt vad gäller uppgifter som inte är upprepande utan mer projektartade. Du vet, de som har en början, en mitten och ett slut. Och, det kan ju vara ganska mycket - inte minst när det gäller nya kunder! Heja heja! :-) // Fler förtagartips finns här >

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka att styra upp relationen så att den går i den riktning ni tillsammans bestämt och vill. Om man inte är uppmärksam kan saker och ting, antingen gå över styr - eller också vaknar man en dag och upptäcker att det gått tio år och att man tröttsamt står och stampar på samma ställe.

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en kurs i kampsport eller på mataffärens lilla avdelning för husgeråd. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en unik metod för att reducera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page