top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 7 enligt Maritas Tarotkort 200210

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Gratisserie om Änglar i 4 delar.

Del 1: - Hur mycket kan du om änglar? Klicka här >>
 

Veckans Tarotskop


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar.

Hej kära du!


Hoppas att du har haft en skön helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Tiden är helt rätt nu för att sätta dina planer i verket och att få bra skörd och utdelning på det du väntat på. Bli bara inte så ivrig att du blir dippar om det inte sker inom fem minuter. Håll huvudet kallt, håll dig till planen så kommer snart goda nyheter. Dessutom får vi tarotlekens motsvarighet till ett s.k trumfkort. Det innebär att det kan komma en twist som gör att allt blir ännu bättre än du tänkt dig. Så håll huvudet kallt! :-)Passa på! Denna vecka är det också förmånligt att lära sig mer om andlighet och änglar och andra dimensioner, åka och besöka pyramider, köpa fåglar och kryptovaluta. :-)

 

Lyckofärg denna vecka är scharlakansrött. Lyckotal: 3.

 

TIPS: Vet du med dig själv att du hänger fast vid negativa känslor för att något gjort slut och lämnat dig? Här kommer en uppmaning om att släppa taget. Ju snabbare du släpper taget, desto fortare kan du finna en ny kärlek. Det här vet du ju redan, eller hur? Men, ibland är det bra med en påminnelse om att det finns "måååååånga fina fiskar i sjön". :-) Det står säkert inte skrivet i din himmel att du ska vara ensam och olycklig. Du som är så underbar!!


RÅD: När det yttre bruset inte öpphör av sig självt behöver vi själva skapa lugn och ro i våra sinnen, i hjärtat och i hjärna. För mycket brus = hjärtat och hjärnan springer typ åt alla håll samtidigt. Det är naturligtvis helt utmattande och detta fortplantar sig i hela kroppen och skapar stress. Stress är livsfarligt - prioritera att skapa lugn och ro en stund varje dag.

HINDER: Här kommer ett "kärlekskort", det ligger på en position som betyder att det finns hinder i vägen för att kärleken ska kunna flöda fritt. Fundera lite på vad detta betyder i ditt liv? Är du känslomässigt kvar i ett gammalt uppbrott? Behöver du älska dig själv lite mer innan du kan finna en ny kärlek? Har ditt äktenskap eller relation gått i stå och stagnerat - eller är den på väg utför? Fundera och korrigera så att kärleken kan få flöda fritt igen i ditt liv.


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 3 i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: " - Jag trivs att samarbeta med andra och ser allas inre potential!." Bra affirmation, speciellt bra för arbetsgrupper och familjerelationer!Tips för Företagare: Det här är en bra vecka att inte vara så "känslomässig", vad gäller sitt företagande. Exempel: ta det med ro, om en kund lämnar tillbaka en dyr produkt (som du var vääääldigt glad att sälja), ta det med ro om du inte är i fas med din budget, ta det med ro att momsen ska betalas in denna vecka. :-) Ta allt med ro, det löser sig. En del blir lugna av att skapa saker. Kanske vill du också skapa en s.k "Kundmagnet". Passa på att ladda ner en gratis checklista innan den tas bort (sista veckan nu). Länk >>

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka för de som är olyckliga i sin relation att fråga sig om allt bara är din partners fel? Det känns oftast bäst att ta tillbaka makten och fråga sig själv: - vad kan jag själv göra just nu för att styra om det som känns fel i vår relation? Exempel: sluta lägga skulden på den andra, sluta fokusera så mycket på små detaljer eller börja fokusera på att göra roliga saker, så kanske lite av den glädjen smittar av sig i hemmet eller relationen?

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en föreläsning eller teater - eller på en kurs eller teaterskola. Lycka till! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en unik metod för att reducera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page