top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 5 enligt Maritas Tarotkort 200127

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Gratisserie om Änglar i 4 delar.

Del 1: - Hur mycket kan du om änglar? Klicka här >>
 

Veckans Tarotskop


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar.

Hej kära du!


Hoppas att du har haft en skön helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Denna vecka är det bra med lite tålamod för de som väntar på viktiga besked. Det verkar som att vissa viktiga "kvarnar" mal lite långsamt. Det beror på stor personalomsättning inom vissa instanser den senaste månaden. Men, ge inte upp, beskedet du väntar på kommer snart - och det finns stor chans att det blir positivt.Denna vecka är det också förmånligt att köpa akvarium, en fontän med Buddha, gå på barnkalas och att ta experthjälp i olika frågor där man kört fast, privat eller i sitt företag.

 

Lyckofärg denna vecka är gult. Lyckotal: 19.

 

TIPS: Längtar du efter att resa och uppleva främmande länder och kulturer? Börja hemma! Läs reseskildringar, lär dig laga några maträtter från landet du drömmer om så hör och ser Universum din önskan och skyndar på själva upplevelsen åt dig. Bra, eller hur - att få lite hjälp av en så mäktig vän som Universum!


RÅD: Får du beröm - säg tack - bli glad! Får du kritik - säg tack - och glöm det! Du vet, vad andra säger handlar ofta mer om dem än om dig.

HINDER: Julen är över och januari har varit lång. Man kan ana att våren kommer så småningom, men det verkar kanske långt dit? Det här kan påverka vårt humör. Om du dippar vet du var det kan komma ifrån. Mota bort tråkigheter genom att göra extra många roliga saker eller gå en kurs och träffa nya människor samtidigt som du lär dig något nytt!


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Sex i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: Jag ger gärna för jag vet att jag får tusenfalt tillbaka! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig. Bra affirmation för den som ger av plikt och inte med hjärtat.Tips för Företagare: Om du är egen företagare blir det nog en mycket bra vecka för både dig och ditt företag. Du kommer troligen känna dig trygg i din yrkesroll, driftig, skärpt och bra på att få saker att hända. Följ din affärsplan och gör gärna upp planer även för kommande veckor och månader. Om du funderat på att lägga till något – en ny vara eller tjänst till din nuvarande verksamhet är det en bra tid att göra det nu! // Hur sprider du information om ditt företag? Via annonser, nätverksträffar, inlägg i grupper på Facebook och/eller på LinkedIn? Sätten är många, ett mycket bra sätt är att skapa en så kallad "Kundmagnet". Varsågod, här är en gratis checklista för dig att ladda ner om du vill lära dig mer om hur du skapar en magisk kundmagnet! Länk >>

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Den här veckan ser det ut att vara mycket feminina energier i omlopp i många hem. Gör gärna lite tjejiga saker tillsammans :-) som att köpa nya gardiner, blommor och pynt. Eller kanske inreda en barnkammare!? När båda är delaktiga i en process som gör hemmet mysigt, tryggt och ombonat så förstärks kärleken mellan er. Om en manlig partner vägrar... tänk på att det är bättre att lirka än att hota... :-) Erbjud dig att följa med på något han gillar, i utbyte, till exempel.

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en sängavdelning eller i en butik som säljer sängar, täcken och kuddar. Lycka till! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en unik metod för att reducera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page