top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 50 enligt Maritas Tarotkort 191209

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

 

Änglar + Jul = En magisk kombination!

Gratisserie om Änglar i 4 delar.

Del 1: - Hur mycket kan du om änglar? Klicka här >>
 

Veckans Tarotskop


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar.

Hej kära du!


Hoppas att du har haft en mysig 2:a Adventshelg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!


Ha en egen agenda! Den här veckan rycks nog väldigt många med kring aktiviteter som rör andra - och som skapats av andra. Det kan vara julfirande på jobb, föreningar, dagis och skola, insamlingar till lärare, julmarknader – och inte mist krav och förväntningar som skapats av andra. Sätt upp din egen agenda för att inte ”falla offer” för alla andras planer. Vad vill DU? Vad gör dig glad såhär i december? Vilka aktiviteter vill DU gå på? Vilka aktiviteter förväntas du gå på, alltså vilka aktiviteter går du på av ren plikt? Det är ok att tacka nej men det känns kanske bättre att göra upp egna planer, ha en egen agenda, för att slippa ljuga om att vi är upptagna. Att trötta ut sig alldeles för att göra andra glada är att göra alla en björntjänst, inte minst dig själv.

Om du engagerar dig för vitt och brett den här veckan finns risk att du låser dig och att du tappar bort DIG och att ingenting känns roligt till slut. Julstök kan vara roligt men stöka inte bort dig själv. *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är silver. Lyckotal: 1.

 

TIPS: Skönhet kommer inifrån. Om du känner dig lite trött och sliten kanske det inte räcker att försöka pigga upp sig genom att köpa ett nytt klädesplagg just nu. Börja istället med att se över dina basbehov: sömn, vatten, näring, motion och frisk luft. Tänk på att det torra inomhusklimatet gör att vi troligen behöver mer vatten och även en bra fuktgivande kräm.


RÅD: Gör det själv! Är livet inte så roligt – var rolig själv. Är dagen mörk – tänd ett ljus. Är du deppig, spela inte sorglig musik – gör dig själv glad genom att titta på roliga program eller lyssna på glad musik! Du har makten att i varje given sekund ändra ditt humör. Ditt humör styr ditt liv i (kanske) större utsträckning än du tror!

HINDER: Tänk på att om vi blir vana vid att livet sätter krokben för oss hela tiden, blir det kanske det vi till slut förväntar oss. Och, det vi förväntar ska inträffa, inträffar ofta. Byt ut din förväntan! Förvänta dig tur, lycka, kärlek och flyt istället. Det allra bästa helt enkelt - du värd!


AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tio i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: Jag är i harmoni med mig själv och alla jag älskar! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig. Om det inte får mening inom dig blir det bara tomma ord....)Tips för Företagare: Om du är egen företagare blir det nog en mycket bra vecka för både dig och ditt företag. Du kommer troligen känna dig trygg i din yrkesroll, driftig, skärpt och bra på att få saker att hända. Följ din affärsplan och gör gärna upp planer även för kommande veckor och månader. Om du funderat på att lägga till något – en ny vara eller tjänst till din nuvarande verksamhet är det en bra tid att göra det nu! // Hur sprider du information om ditt företag? Via annonser, nätverksträffar, inlägg i grupper på Facebook och/eller på LinkedIn? Sätten är många, ett mycket bra sätt är att skapa en så kallad "Kundmagnet". Varsågod, här är en gratis checklista för dig att ladda ner om du vill lära dig mer om hur du skapar en magisk kundmagnet! Länk >>

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Med så många praktiska saker på gång finns kanske inte så mycket utrymme för romantik. Vill du ha romantik – skapa det själv! Är din partner inte riktigt mottaglig får du välja mellan att vänta lite eller anstränga dig lite mer! Känn efter hur just din partner fungerar.

Singlar: Om du är singel kan du ha lite tuffa beslut att fatta vad gäller ekonomin framför dig. När man är singel och vill ut och roa sig kan det ibland bli kostsamt. Lägg därtill till att det är jul. När man är gift eller sambo köper man ju kanske ofta julklappar och julmat tillsammans… Se över din budget och matcha den med allt du kanske vill göra och köpa så vet du vilka utgifter du ska prioritera. Spara pengar genom att piffa till gamla kläder, fynda fina saker på loppmarknader eller ge bort något du gjort själv. Hemmagjorda saker har fått ny uppskattning på senare år, nu är det äntligen trendigt igen att pyssla och knåpa själv.Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en unik metod för att reducera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page