top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 44 enligt mina Tarotkort 191028

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre!

Tips! Onsdag 30 oktober bjuder jag på distanshealing igen. Inbjudan ligger i FB-gruppen: Maritas Hjärtevänner. Du kan alltid anmäla dig på min hemsida också om du vill vara lite mer anonym. Jag bjuder på distanshealing 2 ggr per månad, onsdagar jämna veckor, kl. 22.00 - 22.30. Notera i almanackan. Tradition sedan ca tio år tillbaka.Älskade Änglar - Gratis miniserie i 4 delar!

SPÄNNANDE QUIZ - om änglar... MAGISK SAGA - om änglar... KÄRLEKSFULL DISTANSHEALING - från Ärkeängel Mikael... INTRESSANT FÖRELÄSNING - om änglar...

- Dessutom Q&A: Svar på läsarnas frågor - om änglar... så klart!! :-)


 

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Veckans första budskap vill påminna oss, och uppmuntra oss, att släppa taget om relationer, situationer och händelser som varit jobbiga! Det kan gälla allt från kärleksrelationer, mobbning på jobbet, problem med Kronofogden - eller att någon snodde parkeringsplatsen mitt framför ögonen på oss! :-)


När vi håller fast vid, och ältar, våra problem stannar den negativa och jobbiga känslan kvar - när vi släpper taget och säger; " - Strunt i det, nu får det vara nog!!" Då, då blir vi fria att gå vidare och göra bättre saker och fatta bättre beslut. Ja faktiskt blir vi både lättare och lyckligare inombords och det är något att sträva efter. Det ger så mycket mer än alla de där jobbiga känslorna, eller hur?2. Den här veckan är det bra att tänka framåt på saker som blomstrar och skänker skönhet. Vad kan det vara? Kanske är det dags att börja tänka på hyacinter och julblommor? Kanske är det dags att börja se sig om efter nya julgranskulor och dekorationer? Jag vet, det känns lite tidigt än. Men, andra budskapet denna vecka vill verkligen hjälpa oss att vara ute i god tid så att det inte blir stressigt längre fram i våra liv. Dessutom, det vi skapar eller köper nu blir extra vackert, uppskattat och hållbart. => Undvik alltså att tänka: "- Det är för tidigt, det är för tidigt, det är för tidigt - Oj, nu är det för sent!" hihi!


3. Det här är också en väldigt bra vecka för den som vill lägga grunden för ett helt nytt liv! Vem har sagt att du måste stanna på ett jobb du inte trivs med, bo i ett hus du inte känner dig hemma i, vara kvar i en relation som inte lockar fram kärleken inom dig? Svar: absolut ingen. Det är upp till dig. Den som är modig nog nu att göra om sitt liv från grunden blir rikligt belönad på alla sätt. Budskap nummer tre tillägger: Nöj dig inte med det näst bästa, du är värd det allra bästa! ...och liksom lite otåligt inom parentes; när ska du äntligen förstå det!? :-) Bra! Första budskapet ville uppmuntra oss att släppa taget och tredje budskapet att börja bygga något nytt och bättre. Det verkar vettigt, man kan inte bara ta bort utan att lägga till.... hm... :-)

 

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 11.

 

TIPS: Solens strålar skiner gratis på alla, kom fram ur skuggan och njut av ljuset!

RÅD: Varför jobbar du så hårt? Är det för att köpa ett bättre hus, finare bil, sätta mat på bordet, få vardagen att gå ihop eller för att lägga pengar på hög? Fundera över dina motiv. Om det gör dig lycklig att jobba hårt, fortsätt - om inte, dra ner på takten.

HINDER: I vårt grannland Polen säger man: Släkten är bäst på kort. Det kan ligga något i det. *ler* Om du har familj och släktingar du inte drar jämnt med, sluta fokusera på vad de gör, tänker och säger, man kan inte älska alla - inte ens sina närmaste - och det är ok. För de av oss som inte har släktingar, betyder detta budskap: acceptera att det är så, även vänner kan vara en mycket bra ersättning för både syskon och kusiner. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Page i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är redo att satsa på det som gör mig lycklig! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Vissa par har inte samma intressen och det är ok. Lika lite som den ena parten kanske gillar att hänga i garaget så kanske den andra partnern inte är intresserad av att lära sig meditera. Kräv inte att din partner ska vara intresserad av allt du gör. (Vissa gemensamma intressen är i och för sig mycket trevligt och bra.) Utan ha roligt på var sitt håll och berika relationen med den glädje och inspiration som vars och ens specialintresse ger.

Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en plats för antikviteter. Kanske ett museum, ett slott, en finare loppmarknad, auktionskammare, eller liknande. Lycka till! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page