top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 42 enligt mina Tarotkort 191014

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att budskapen jag kanaliserar idag ska hjälpa dig att göra din vecka - ja till och med ditt liv, ännu bättre!


Tips: Onsdag 16 oktober bjuder jag på distanshealing igen, anmäl dig via denna länk eller via inbjudan i Facebookgruppen, Maritas Hjärtevänner.

Tips: 30 dagars Ängla Healing Bootcamp! Ta emot Änglarnas Kärlek och läkande energier under 30 dagar. En kombination av Änglahealing och Reiki Healing för en underbart kärleksfylld och renande upplevelse genom de högsta frekvenserna. Länk till Healing Bootcampen för att läsa mer >>


Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

VECKANS TAROTSKOP

1. Första budskapet denna vecka lyder: Jag vet vad jag vill! Men, det finns något slags eko över det hela, precis som om man säger meningen om och om igen - men ändå händer inget. Om du känner igen dig i att du vet vad du vill och är fast besluten om att genomföra det, vad det än är i ditt fall, men liksom inte kommit någonstans ändå... Då ska du veta att denna vecka faller pusselbitarna på plats, äntligen - och du får stark medvind i hela processen! Dessutom får du extra stjärna i kanten för att du inte gett upp! Heja dig! *ler*

2. Vad har du tappat bort? Veckans andra budskap vill påminna oss om att inte tappa bort våra "mjuka värden". Inte tappa bort oss själva, inte tappa bort vårt skratt, inte tappa bort goa vänner, inte tappa bort förmågan att njuta av livet och uppskatta alla härliga små saker som livet innebär. Så, vad behöver du gå och "leta efter"?


//Personlig notering: Jag själv kom på häromdagen att jag vill skratta mer och oftare så jag ligger i hårdträning nu. hehe! Varje gång jag hör något roligt så skrattar jag lite extra och lite extra länge åt det. Jag tänker mig att skrattmuskeln blivit lite förslappad och behöver sig en omgång. Jag vet, jag är nog lite småtokig! haha!//


3. Denna vecka är det inte läge att oroa sig för ekonomin, den är som den är. Gör vad du kan med dina utgifter i väntan på att lönen kommer - men oroa dig inte! Veckans tredje budskap vill påminna oss om att oro inte leder till något mer än stress och att saker och ting blir som de blir ändå och att det löser sig i slutänden. Finn ro och vila i det, kära du!

 

Lyckofärg denna vecka är gult (du vet sådär härligt höstgult!) Lyckotal: 6.

 

TIPS: Denna vecka är det mycket förmånligt att sysselsätta sig med trämaterial. Kanske vill du samla ved, tälja i trä, göra smycken eller annat. Eller som jag - leta efter träbitar som ser ut som djur. *ler*

RÅD: Vi följer gärna människor som verkar veta vad de pratar om. Men tänk på att även du har alla krafter och kunskaper inom dig för att bli den som andra följer, du har förmågan att vara en förebild för andra. Använd din förmåga väl.

HINDER: Ok - så vissa saker i livet blev inte som du ville och du fick inte med dig de redskap som andra kanske fått. Du fick inte en lycklig barndom, du fick inte din drömkarriär, du fick inte...? // Låt inte detta hindra dig idag, älskade vän. Gör allt du kan med allt du har - det räcker mycket , mycket långt! AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 8 i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag agerar snabbt när tiden är rätt! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)
FÖRETAGARE? I min andra blogg finns många tips för dig. > >

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kommunikation är så viktigt i en relation! Ord av uppskattning och uppmuntran är som grädden på tårtan. Men, kom ihåg att det också är viktigt att man berättar om sina behov, vad man vill - du kan inte begära att din partner ska gissa sig till vad du vill. Men, kom ihåg - det är inte din partners uppgift att göra dig lycklig, det är vars och ens uppgift. Därmed inte sagt att det är rätt av någon att göra den andra olycklig - det får ju finnas gränser. *ler*


Singlar: Den här veckan är det förmånligt att träffa någon på en utomhusmarknad, mässa eller på en hund/katt-utställning. Välj själv och lycka till! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page