top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 38 enligt mina Tarotkort 190916

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Du får dessutom en hel massa fina bonusar, bland annat en process för att öppna ditt Tredje Öga. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP


My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas, inspiration and abundance to both reader and creator.


1. Den här veckan är det väldigt bra energier i omlopp för att ta tag i sitt liv, styra åt ett helt nytt håll som känns bättre. Du vet, sadla om helt enkelt - om det är det du innerst inne vill göra. Kanske vill du överge storstan och flytta ut på landet och köpa hästar? Kanske är du trött på att jobba i vården och vill utbilda dig till yogainstruktör istället? Kanske vill du sälja företaget och börja jobba på dagis istället? :-)


Bra vecka att följa sitt hjärta!!


Det här är även en mycket bra vecka att bygga en damm i trädgården, börja sjunga i kör, köpa svarta eller vita får, byta gardiner i sovrummet och att börja spela på något slags blåsinstrument - eller ta upp det som hobby igen. :-)


 

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 10

 

TIPS: Om någon vill ge dig en gåva, ifrågasätt det inte - bara att tacka och ta emot. Tänk inte: "- Inte ska väl lilla jag få det??" / Jo, det ska du! :-)

RÅD: När man inte har ett jobb vill man ofta gärna ha ett! När man har haft arbetet ett tag slutar man kanske ibland att vara tacksam och istället börjar man fokusera på att det inte är rätt lön, arbetstider eller arbetsuppgifter - och tacksamheten är som bortblåst... Veckans råd lyder: Fråga inte alltid vad din arbetsgivare kan göra för dig, fråga vad du kan göra för din arbetsgivare. // Går det bara inte, byt jobb. Dock är bästa sättet att få ett nytt jobb som passar en bättre just att uppskatta det man har... ekvationen går inte riktigt ihop, eller hur? :-) Alltså, uppskatta det du har (om det så är kaffet på rasten) så är det lättare att få ett nytt jobb.

HINDER: Har livet blivit för dyrt, skala ner. Det är inte alltid de stora inkomsterna man blir "rik" på, ibland kan det vara de små utgifterna.

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Page i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag växer och lär mig nya saker hela tiden!


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden så känner du vad de betyder för just dig och ditt liv.


 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Många människor har inga bra förebilder (från Mamma och Pappa) för hur en lycklig relation ska vara. Då är det bra att hitta andra förebilder att lära sig av. Vem/vilka kan du och din partner lära av för att göra er relation (om möjligt) ännu lyckligare?Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en skördefest eller på en bondgård. :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page