top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 36 enligt mina Tarotkort 190902

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Efter några veckors sommaruppehåll är Veckans Tarotskop tillbaka. Jag hoppas att du har haft en UNDERBAR sommar!

VECKANS TAROTSKOP


My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas, inspiration and abundance to both reader and creator.


Det här är en suverän vecka att samla ihop sig lite och summera året som gått - och planera framåt för andra delen av 2019. Saker kan ha hänt runt omkring dig, det är som det är. Det vi ska mäta är hur bra vi själva tycker att vi har klarat av saker och ting.


Nöjd med din insats? Bra - fortsätt så!


Inte nöjd? Fundera på vad du tycker att du kan göra bättre och förändra det nu.


- Kanske sa du på nyåret att du skulle börja träna - men inte kommit igång?

- Kanske sa du att du skulle börja meditera, sova mer, dricka mindre kaffe och mer vatten, tänka mer på dig själv, säga nej oftare på jobbet - eller vad det nu kan vara - men allt är fortfarande som det var 2018... Då är det den perfekta veckan att göra och bli vad du innerst inne vill. Lycka till!


Den här veckan är det också väldigt förmånligt att investera i mysiga ljus och lyktor, köpa eller planera för nya vinterdäck, isskrapa och annat som hör ihop med snö, bjuda in till höstfest, börja på en dansskola och köpa nya bestick till köket. :-)


 

Lyckofärg denna vecka är isblått. Lyckotal: 6

 

TIPS: Ibland vet man verkligen varken ut eller in. När du känner så, vänta lite - fatta inga stora beslut i affekt (alltså påverkad eller överväldigad av känslor). Se tiden an lite.


RÅD: Är du sugen på att starta företag eller komma igång med handarbete eller hantverk? Superbra vecka för att starta allt som är kreativt nu!

HINDER: Många har stora familjer som ger stöd och hjälp. Andra har det inte. Har du inte något stöd i livet är det tråkigt och jobbigt. Men, det är som det är - acceptera din situation. Att acceptera situationen tar mindre energi av dig än att fortsätta sakna något du inte har. (Kram!) Änglarna kan ge massor av stöd och kärlek - lär dig att kontakta dem, speciellt din Födelsedagsängel.

 

EKONOMITIPS: Denna vecka kommer med starka ekonomiska energier - hur kan du dra nytta av dem?? Be om löneförhöjning, lägga om lånen, påbörja ett nytt sparande eller leta runt lite och hitta din nya favoritsoffa på höstrean?? :-)

FÖRETAGARTIPS: Mycket bra vecka att ta tag i hösten och vinterns planering (inköp, utbildning, kampanjer och reklam) - och att jobba med sitt självförtroende som företagare!


Tips: Bli medlem i Facebookgruppen; Småföretagare som tänker stort! (För dig som är eller vill bli egen företagare.)


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: 3 i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag vill och vågar gå framåt i livet."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du vad de betyder för just dig och ditt liv. Bra affirmation för dig som känner dig lite orolig över framtiden.


 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en väldigt bra vecka för att se om ert hus (eller lägenhet). Rent praktiskt! :-) Ta gärna ett varv tillsammans för att leta efter maskiner eller byggdetaljer som behöver åtgärdas - för vissa kan det spara många gräl och stora utgifter i framtiden.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en teaterföreställning eller på en biograf! :-) Lycka till!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page