top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 26 enligt mina Tarotkort 190624

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Du får dessutom en hel massa fina bonusar, bland annat en process för att öppna ditt Tredje Öga. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP


My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas, inspiration and abundance to both reader and creator.


1. Det här kan bli en verklig toppenvecka - för den som gillar kärlek! :-) Gåvor av kärlek kommer till oss alla på olika sätt. För någon betyder det en ny kärleksrelation, för andra ett nytt husdjur, ett nytt drömjobb, en gammal vän som hör av sig, en oväntad gåva, en baby eller kanske en ny kärleksfull idé. Var öppen för allt, förvänta dig det bästa!

2. Aha, det här kan bli kontrasternas vecka.... se upp för människor som pratar illa om dig och se upp med att prata illa om andra - det kan få förödande konsekvenser...

3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att våga överge det gamla och fokusera framåt. Vi får ofta detta budskap - så det måste vara väldigt viktigt, eller hur? :-)


Här är ett nytt och roligt tips: Skapa ett fotoalbum av din framtid! Du kan antingen göra den i fysisk form (köpa ett fotoalbum och printa ut bilder) eller göra den online på din dator. Välj bilder som verkligen "känns i magen", bilder som gör dig glad och upprymd! Till varje bild skriver du vad bilden föreställer, vem du "var" med och vad ni "gjorde".


Exempel: Jag vill resa till Australien och hälsa på min dotter som bor där. I mitt album lägger jag in bilder från Melbourne på saker som vi "gjorde" när jag var där (i framtiden alltså). Med internets hjälp är det enkelt att ta fram bilder på restauranger och upplevelser, eller hur? :-) Till en bild på en mysig restaurang skriver jag, till exempel: Lördag den 21 december, 2019. Mysig restaurang med underbara fiskrätter och fantastisk service. Vi åt dagsfärsk tonfisk och fruktsallad med hemmagjord vaniljglass till efterrätt. En supermysig kväll med många skratt och mycket kärlek!


Man kan även klippa ut bilder i tidningar eller använda verkliga bilder - allt är tillåtet när vi ska skapa vår framtid. Dags att bli mycket kreativ alltså! :-)


Kom ihåg; det är så lätt att lura våra hjärnor. Vissa delar av hjärnan kan verkligen inte skilja på fantasi och verklighet.... och när det dessutom finns bildbevis på saker vi "gjort" - ja då är de inte långt bort från att bli verklighet!


Dessutom skickar vi ut det vi vill ha i universum - och Attraktionslagen ger oss alltid det vi, med innerliga känslor, vill ha. Det är lag på det. :-) 

Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 9

 

TIPS: Visste du att saltvatten sägs rena både kropp och aura? Passa på att bada i havet så mycket som möjligt så blir både kroppen - och din energikropp, riktigt ren och fin.


RÅD: Det har varit en händelserik och energikrävande vinter och vår för många människor - se till att få ordentligt med vila på din semester. Att göra många aktiviteter är bra och roligt - låt en av aktiviteterna bli vila, rekreation och återhämtning. När något "står på schemat" är det både lättare att komma ihåg och att respektera. Kom ihåg; även barn behöver vila och återhämtning.

HINDER: När vi inte gör ett bra jobb, med vad det än är, kan vi reagera på två sätt. 1: vi bryr oss inte. 2: vi mår dåligt över det. Om du tillhör sort nr. 2 är det viktigt att du anstränger dig för att utföra saker och ting på ett sätt som gör dig stolt över dig själv. Om vi mår dåligt, drar det ner våra energier. Vi kanske kan lura andra men vi lurar aldrig oss själva...

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att gå igenom förråden, källaren och vinden för att hitta , både väntade och oväntade (!), saker att sälja för att få lite extra semesterpengar!!

FÖRETAGARTIPS: Alla företagare har inte råd att ta semester, men alla människor behöver vila och göra somriga saker... Så, skapa en minisemester! Skriv en lista på saker du kan göra i ditt närområde (om du inte vill eller kan åka bort). Skriv sen in valfritt antal semesterdagar i kalendern - eller semestertimmar.


Exempel: Tisdag, 13.00-15.00, Semester. Aktivitet: bada. Torsdag kl. 19.00 - 21.00, Semester. Aktivitet: spela minigolf. Söndag: 07.00 - 09.00, Semester. Aktivitet: fiska. (Eller vad du nu vill göra på din semester? :-) ) I slutet av sommaren kommer du att ha massor av nya minnen, så många att det faktiskt kommer att kännas som att du haft semester. :-) //Nyhet! Bli medlem i nya Facebookgruppen; Småföretagare som tänker stort - med syfte att lyfta varandra till nya nivåer. >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Två i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag älskar de som står mig nära och jag älskar mig själv."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du vad de betyder för just dig och ditt liv. Bra affirmation för dig som vill älska dig själv lite mer.


 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Mer kärlek! Denna vecka är som gjord för att förlova sig, fria, gifta sig, planera bröllop eller planera för småttingar. :-) // Om du och din kärlek redan har gjort allt detta, gör något annat mycket kärleksfullt, det kommer att stärka er relation för lång tid framöver.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon där man ger eller tar emot något. Vad i hela friden kan det betyda?? :-) Fundera på det kära du! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page