top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 25 enligt mina Tarotkort 190617

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Du får dessutom en hel massa fina bonusar, bland annat en process för att öppna ditt Tredje Öga. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP


My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas, inspiration and abundance to both reader and creator.


1. Passande nog (eftersom det ju är Midsommar denna vecka), berättar vårt första kort att det är en väldigt bra vecka för fest och festligheter - gärna utomhus! :-) Alla initiativ till att ha roligt kommer att bli roliga - oavsett om du ska ordna fest, gå på fest - eller festa lite på tu man hand med dig själv.

2. På tal om det... alla har ingen fest att gå till. Men, det definierar inte värdet av oss ändå. Vi är inte tråkiga och körda för att vi inte är bjudna någonstans. Om detta gäller just dig... deppa inte, låt inte detta påverka ditt självförtroende. Veckans andra budskap kommer med en uppmaning att inte låta yttre faktorer styra vår syn på hur värdefulla vi är.


Tänk såhär: Även om jag inte har en fest i sikte - är jag väldigt, väldigt underbar och viktig! :-)

3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att våga börja om ibland. Vi får ingen stjärna i himlen för att vi står ut med ett tråkigt liv. Om vi har ett tråkigt jobb - börja om, byt jobb och karriär! Om vi har en tråkig partner - strunt i det, var rolig själv - eller byt partner. :-) Om vi har en tråkig fritid - gör något nytt och roligt - eller i alla fall prova dig fram till vad du tycker är roligt - om du glömt det. // Ja, det är faktiskt väldigt sant... många kunder jag pratar med vet inte riktigt vad de tycker är roligt att göra längre... Då kan det vara dags att ta reda på det igen! :-)


I övrigt är detta en lyckosam vecka att: sy (eller köpa) en ny väska, lära sig mer om astrologi och starta en välgörenhetskampanj.

 

Lyckofärg denna vecka är alla nyanser av gult. Lyckotal: 13

 

TIPS: Känner du dig lite sviken och trött, ta en time out - dra dig undan världen lite (men bara en stund...). Lägg inte tid på att deppa, lägg istället tid på "aktiv vila". Exempel på aktiv vila: promenader i vacker natur, fiska, meditera, ha picknick vid havet eller vid en sjö, göra yoga, dansa, måla, sjunga - och mycket mer.


RÅD: Man kan bara, så att säga, låta andra "gå före i kön" ett tag... Nu är det dags att du ställer dig först i kön och ser till att du äntligen får det du behöver för att må bra!

HINDER: Å andra sidan... Har du blivit lite för beräknande och missunnsam mot andra? Då är det dags att flytta fokus från hjärnan till hjärtat. Kom ihåg; du får inte mindre för att andra får mer. Räkna dina "välsignelser" så blir de fler...

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att investera i skönhet - inte minst saker eller händelser som bidrar till att du själv känner dig vacker! :-) Kom ihåg att "skönhet" kan vara många saker... det kan vara att köpa en ny klänning, eller slips (om du är man), det kan vara att gå till frissan, gå och träna, osv.


FÖRETAGARTIPS: Hm, något oväntat kan inträffa... Den här veckan kan det vara bra att se upp för kunder som kräver det omöjliga av dig. Gör upp i godo och lägg det snabbt bakom, i så fall. Om du har en fysisk butik, var noga med att låsa och larma. Om du har en webbutik, se över säkerheten en gång till, så att ingen hacker kommer in bakvägen. Fundera över var svagheterna i ditt företag finns?


Nyhet! Bli medlem i nya Facebookgruppen; Småföretagare som tänker stort - med syfte att lyfta varandra till nya nivåer. > 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Sju i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag samlar på mig tankar och idéer så att jag enkelt kan genomföra alla projekt jag vill!"


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad de betyder för just dig och ditt liv. Bra affirmation för dig som känner dig lite tråkig och tycker att livet är lite händelselöst och tråkigt. :-)


 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan manligt starka personer försöka påverka er relation. Det kan gälla kommentarer om allt möjligt. Allt från hur ni (som par) gör saker och ting, vilka beslut ni fattar - till att ni valt fel partner. Kommentarer och åsikter kan komma från en vän, granne eller Svärfar. Ta det som sägs med en nypa salt, om detta händer er! Låt inte andra få makten över hur ni mår i er relation.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon vid vatten. :-) Tänkte du sitta hemma i Midsommar? :-) Tänk om, packa korgen och bege dig till havet eller sjön! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page