top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 24 enligt mina Tarotkort 190610

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Du får dessutom en hel massa fina bonusar, bland annat en process för att öppna ditt Tredje Öga. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP


My intention for this week's Tarotskop is that it will bring great advice, top notch ideas, inspiration and abundance to both reader and creator.


1. Denna vecka kan det dyka upp en person eller ett erbjudande som låter fantastiskt! Men, där kan finnas en baksida till den soliga historien.... Ställ frågor, var positiv men inte naiv, känn efter både med hjärtat och hjärnan så gör du inga onödiga misstag. Notera att det här kan gälla allt från att du får förslag på ett nytt recept av din läkare, erbjudande om ett nytt mobilabonnemang eller hittar en bil du vill köpa, eller något liknande.

2. Det här blir en väldigt kreativ vecka - låt energierna flöda till dig och genom dig så har du snart målat klart en underbar tavla, skapat en blomstrande trädgård, ett nytt företag eller ett nytt arbete med inriktning mot kreativitet eller ledarskap!

3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att vara stolta över våra arbeten och att alltid bemöda oss om att göra ett riktigt gott arbete varje dag. Då trivs vi med oss själva och energifrekvensen inom oss blir hög. // Trivs vi inte på jobbet kan det vara svårt att göra vårt bästa, vilket skapar konflikt och låg energifrekvens i kroppen - då är det absolut dags att byta jobb!


I övrigt är detta en lyckosam vecka att: plantera träd, bygga utemöbler i trä, köpa eller hantera getter och får och att måla porslin.

 

Lyckofärg denna vecka är limegrönt. Lyckotal: 8

 

TIPS: Se upp med Sol-och-vårare denna vecka - och andra som försöker sko sig på din bekostnad. Detta kan gälla pengar, men också tid och andra resurser - och ditt goda hjärta och din hjälpsamhet.


RÅD: Möter du en person som är väldigt hetlevrad, dominant och arrogant denna vecka - kom ihåg: Bättre fly än illa fäkta... välj dina strider med stor omsorg nu. Gå därifrån eller räkna till tio... INGENTING och INGEN är värd att slösa värdefull energi i onödan på. Säg bara: - Aha, du tänker så! ...och gå...

HINDER: Har du fastnat i en härva av lögner och/eller anklagelser? Kom ihåg; när vi kör fast i de här spåren kan "mer av samma sak" aldrig lösa något. Går det inte att få fram sanningen på vettig väg är även här rådet; försök inte lösa det, gå därifrån. Bry dig inte om vems fel det är, bara gå.... Bäst är förstås att ta hjälp av någon eller att ta till en bra metod för att förlåta och gå vidare. Annars får du låta "Karma" ta hand om det åt dig. Du vet vad man säger: Karma is a bitch! :-) // Det kan vara en liten tröst ibland. :-)

 

EKONOMITIPS: Den här veckan är det dags att njuta av ditt hårda arbete! Se dig omkring, uppskatta skönheten i allt du har åstadkommit. (Sablar!) ...vad du är duktig!! :-)


FÖRETAGARTIPS: Suverän vecka för egna företagare!! Vill du ha ett lån för att expandera - ok! Vill du hitta en ny produkt - ok!! Vill du höja dina priser - ok!! // Använd energierna denna vecka, för guds skull! :-) // Är du på semester, fuska lite och jobba någon timme om dagen för att dra nytta av energierna ändå. Kanske genom att inkorporera videos från din semester i ditt företag? Gammal, ung, tjock eller smal - att göra videor om produkter, tjänster - eller för att "branda" ditt företag är otroligt effektivt! Här får du en guide med 6 starka framgångstips gratis. >

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Sex i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Min finaste gåva är vänskap!"


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv. Man kan ge människor hjälp, stöd eller pengar... men vänskap är också otroligt fint att kunna ge, eller hur? // Bra affirmation för dig som vill ha fler vänner!

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Vet du med dig att det finns många olösta problem i din relation? Det här är en bra vecka att ta fram det som förpestar relationen för att det liksom "sopats under mattan". Även det som inte syns, finns. När man löser problem i en relation gör man det inte bäst med hjärnan. Nej - gå in i hjärtat så kommer du att lösa upp jobbigheter både klokt och bra. // Det kloka och bra sättet är när båda parter går ifrån en diskussion som vinnare.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en "intellektuell" plats. Kanske en skola, en kurs, ett bibliotek - ja, vad mer finns det? Fundera och lycka till! :-)Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page