top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 21 enligt mina Tarotkort 190520

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Ofta stannar vi kvar i dåliga situationer, relationer eller arbeten fast vi inte trivs - eller till och med avskyr dem, eller blir skadade av dem. Vad beror det på? Jo, det kan bero på många olika faktorer. 1. Vi tror inte vi får något bättre. 2. Vi tycker inte att vi är värda bättre. 3. Någon annan orsak eller ursäkt. Det verkar, ibland, vara lättare att hitta en dålig orsak att stanna kvar än en väldigt bra anledning att gå vidare. Vårt första kort, denna vecka, säger att nu är det en bra vecka att lämna det som inte fungerar i våra liv. Solen är på väg upp i horisonten, det blir inte så jobbigt som vi tror. Många fina belöningar väntar den som är modig nog att förändra sitt liv och leva i samklang med sitt hjärta nu.

2. Det här är en bra vecka att tänka på att vara hjälpsam, med vissa förbehåll... Har du ibland upptäckt att man kan vara så hjälpsam att man inte hinner med sina egna uppgifter? *ler* Den här veckan är det bra på att tänka efter lite innan man automatiskt säger: - Ja! Eller, med andra ord, det är en bra vecka att träna på att säga: - Nej.

3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att göra lite fler roliga saker! Om alla (som rimligen kan) gjorde minst en sak varje dag som gjorde dem glada skulle det höja värdet för alla människor på jorden. När vi har roligt hjälper det även andra att ha roligt - det är väl ett bra sätt att göra världen bättre på, eller hur!? *ler*


I övrigt är detta en lyckosam vecka att: bygga staket, dreja och jobba med lera, köpa nya bestick och att fotografera djur och natur. *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är ockra. Lyckotal: 2

 

TIPS: Om du inte kommer på något att göra (enligt punkt 3 ovan) som gör dig glad - sök efter anledningar att göra nära och kära glada. Det här är en bra vecka att bjuda in till fest eller fika. *ler*

RÅD: Får du pengar över denna vecka, odla dem väl, låt dem föröka sig. Kanske dags att se över sitt sparande? *ler*

HINDER: Ibland känns saker och ting hopplösa... kanske inte för alla, men för en del av oss... Då kan vi ha stor hjälp av att aktivt och medvetet försöka höja vår vibration ett litet, litet steg för att få snurr på mer positiva händelser. Motsatsen till "hopplöshet" är inte "hoppfull" - det är snarare att känna sig "övertygad" (att t.ex. något bra ska hända, etc.). Men, det kan vara svårt att gå från hopplös till övertygad, eller hur? Ta då omvägen via hoppfull.


Många tänker att det är jobbigt med "positivt tänkande". Man ska vara så himla glad jämt!! *ler* Men, sanningen är väl att det är roligare att känna sig glad, än hopplös?


Exempel: Hilda trivs inte med att vara arbetslös. Hon tänker: "- Jag orkar inte med det här längre, det spelar ju ingen roll hur många jobb jag söker, jag får ju inget!" // När det känns såhär, när energin i Hilda är så låg (känslan; hopplöshet har en låg vibration) då kan det vara ännu svårare att få ett roligt och stimulerande arbete. Om Hilda kände sig övertygad om att världens bästa jobb var bara några timmar bort skulle hennes vibration vara mycket högre! Och, drömjobbet mycket nära. Men, alla kan nog vara överens om att det kan vara svårt, i vissa lägen, att gå från en känsla av hopplöshet till en känsla av övertygelse, eller hur? Det man kan göra då är att ta omvägen via en annan känsla - i det här fallet; "hoppfull". Det kan man göra på många olika sätt, men kan kräva en del träning. Ett sätt är att tänka på hur många gånger andra misslyckats med något, för att sedan lyckas. Till exempel så sägs Edison ha provat över tusen gånger innan han fick glödlampan att funka. Eller att Disney fick underkänt i skolan för han ansågs inte ha någon fantasi... *ler*


Vad skulle kunna hjälpa dig att känna annorlunda, om känslan du har idag inte gynnar dig? Om man känner sig fattig kanske man vill känna sig rik - mellankänslan/bryggan skulle kunna vara att man känner att man har tillräckligt? Om man känner sig utmattad kanske man vill känna sig strålande pigg och mellankänslan/bryggan skulle kunna vara att man har ork? // Se om du kan hitta exempel som skulle kunna hjälpa dig att må lite, lite bättre?

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att köpa en kärleksgåva att ge till någon man älskar. Det måste inte vara något dyrt, nyckelordet är att köpa och ge bort något av kärlek. Om någon du älskar fyller år, eller firar något, om några veckor eller t.om. månader - gå ut och spana efter present redan nu.FÖRETAGARTIPS: Om något "rasar" i företaget denna vecka (rasa = försäljningsras, bortfall av kunder, en leverantör drar sig undan etc.) kan det vara ett tydligt tecken på att du ska börja bygga ditt företag på ett nytt sätt. Misströsta inte! Du har kunskapen och erfarenheten att bygga upp något riktigt magnifikt just nu! // Kanske vill du börja bygga upp en videoserie för att marknadsföra dig? Då får du en guide med 6 starka framgångstips gratis här. >

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Sex i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag är trygg i mig själv och inspirerar andra att göra sitt bästa."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv.

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är det bra att se över relationens "schema". Finns det balans mellan arbete, hem, romantik och fritid - eller är det dags att börja prioritera på ett annorlunda sätt för att få fart på kärleken igen?Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats eller kort resa som har med mat och dryck att göra. Kanske är det dags att besöka ett vindistrikt eller gå på restaurang? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page