top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 19 enligt mina Tarotkort 190506

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Vårt första kort, denna vecka, vill berätta för oss att det pågår en mikro frekvenshöjning på jorden, som vi alla kan vara en del av - och dra positiv fördel av. Det enda vi behöver göra är att påminna oss om att, så ofta som möjligt tänka på roliga och kärleksfulla saker - istället för ledsamheter. Våra hjärnor är som gamla repiga LP-skivor ibland, vi fastnar i det negativa spåret. Bryt dig loss, dra fördel av denna frekvenshöjning genom att välja lite, lite gladare tankar. Du måste inte bli en "Optimisttokstolle, bara följa med i flödet och tänka lite, lite, gladare tankar. Tycker du det är svårt. Ställ in larmet på din mobil på att ringa var 15:e minut. När larmet går tar du fram ett foto på en valp, en blomma, en turkos strand, en jordgubbe eller en bebis - vad som helst som får dig att tänka: aaah, oooh eller åhhh. *ler*

2. Det här är en bra vecka att löneförhandla på, att få det vinnande budet på ett hus på, att kamma hem alla rätt på ett prov eller något annat fantastiskt roligt du längtar efter! Hm, om just du eller jag ville "ta ner månen" denna vecka - vad skulle vi satsa på?! Det måste jag fundera lite på - gör det du också, tänk, tänk, tänk! *ler*

3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att våga ta risker denna vecka, hitta nya vägar, nya mål och utmaningar. Livet är som en fallskärm - den är allra bäst när den vecklar ut (alltså, utvecklar) sig. Mycket bra vecka för personlig utveckling alltså! 

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 15

 

TIPS: Kom ihåg man lockar fler bin med honung än vinäger och att kärlek alltid är den bästa medicinen. Vem kan stå emot lite kärlek? Ingen! Slösa med den så löser du upp många svåra knutar.

RÅD: Får du en bra idé denna vecka men känner att det är lite för storslaget för just dig. Ingen fara, du kanske inte är redo än - men kan göra dig redo. Skriv ner din idé och börja drömma i den riktningen så blir du snart redo för nästa stora steg i livet.

HINDER: Ibland är det bra att inte göra något alls. Ibland är det bra att vänta in så att allt faller på plats. Det är en aktiv väntan - se bara upp så att inte din väntan förblir passiv...

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att lägga pengar på saker som är av global natur. Det kan vara allt från att ge bort pengar till välgörenhet, resa, påbörja utbildningar som har med kultur och andra länder att göra, söka utlandsstipendier, EU-bidrag eller att börja jobba utomlands.


FÖRETAGARTIPS: Det här är en mycket bra vecka att lansera en ny produkt eller tjänst på. Det kan även gälla nylansering av en produkt eller tjänst du haft tidigare i ditt företag som inte sålt så bra. Gå "tillbaka till ritbordet" justera ditt erbjudande och lansera det på nytt. // Fler företagartips finns på maritabladh.com/vinstcoachen

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Drottning i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag älskar livet och livet älskar mig!"


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv. Kanske betyder det att du inte älskar ditt liv och skulle må bra av att faktiskt börja göra det? Viss förändring börjar i det yttre, annan förändring i vårt inre - genom hur vi ser på och tänker och känner om oss själva och våra liv.

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan svartsjuka lätt uppstå. Den kanske inte är befogad? Eller så är den det. Men kom ihåg, om du vill ha mer uppmärksamhet från din partner är det sällan det gamla knepet att försöka göra dem svartsjuka som funkar bäst....


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats som både har med pengar och blommor att göra. Kanske i en exklusiv blomsteraffär eller i en botanisk trädgård där de säljer dyrbara blomsterlökar?? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page