top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 18 enligt mina Tarotkort 190429

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem från din Mamma eller Pappa? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan kan många saker, som varit fördröjda och försenade, nå sin lösning. Hjälp gärna situationen, om detta gäller att just du väntat på något... genom att tänka och känna: - Skönt, så bra det äntligen löste sig!!!

2. Det kanske inte är konstig, att nästa kort vi får berättar att det nu är en väldigt bra tid för att odla vår trädgård. Men, detta gäller inte bara i vårt yttre, detta budskap gäller även vår inre trädgård. Gå inom dig och rensa bort vissna saker och plantera och ge näring åt nya roliga händelser och erfarenheter.


3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att få samstämmighet mellan vårt hjärta och vår hjärna. Låt dem båda arbeta i harmoni. Budskapet vill också uppmuntra oss att ha tålamod med de som är, eller tycker, annorlunda än vad vi gör.


Det här är också en bra vecka att: Resa till varma platser, gärna en plats som är riktigt riktigt varm, som en öken. Det är också bra att: köpa nya lampor, plantera solrosor eller köpa blommigt porslin, påslakan och annat fint till hemmet. Låta livet blomma, med andra ord! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är silver. Lyckotal: 7

 

TIPS: Kom ihåg att vi inte alltid måste få sista ordet, vi kan känna vinsten inom oss själva ändå utan att genera vår motpart. Var lite storsint denna vecka, kära vän.

RÅD: Känner du dig obeslutsam, har du svårt att se nästa steg i ditt liv? Gå gärna till en sjö, eller till havet, blunda och låt vattnet bära med sig klarhet och svar till dig.

HINDER: Längtar du efter kärlek? Kom ihåg att det oftast inte finns några yttre, endast inre hinder till varför kärleken inte kommit till dig än. Tills det händer, satsa på att bli en person du själv tycker mycket om och att göra saker som gör dig glad.

 

EKONOMITIPS: Får du dåligt samvete om du "slösar" med pengar? Det är i så fall ganska vanligt att känna så ska du veta. Kompensera genom att vara lite sparsam ett tag så skapar du balans igen. Dåliga samveten kommer ofta från vår uppväxt, känn efter om missnöjet är helt ditt eller om du inom dig hör en förälder säga: " - Du är så slösaktig, kan du inte vara lika sparsam som din syster/bror?!" *ler*


FÖRETAGARTIPS: Det här är en mycket bra vecka att se över dina ekonomiska rutiner i företaget så att du ligger i fas med bokföring, moms och annan redovisning. Gillar du inte denna typ av arbete kan det vara en bra idé att hyra in hjälp. Universums första lag är: Ordning. Den lagen gäller även i ditt företag. Ordning i ditt företag skapar bättre affärer ska du veta. Fler företagartips finns på maritabladh.com/vinstcoachen

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Fyra i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Allt trygghet jag behöver finns inom mig."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv. Kanske betyder det att du inte behöver att någon annan än dig själv för att känna dig trygg?

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka att bara slappna av, ta bort alla måsten och bara njut av varandra!


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats som har med andlighet att göra! Hm...! *ler* Kanske på en kurs i meditation, i bokaffären, på en retreat eller i ett kyrkligt sammanhang?Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page