top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 16 enligt mina Tarotkort 190415

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Har du ärvt dina problem? 30 dagars bootcamp sänder distanshealing till både dig och 126 av dina släktingar för att läka trauman och karma. Läs mer > 💗

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan kan inledas med lite oroande energier eller nyheter av något slag. Händer det dig, kom ihåg att det verkligen är snabbt övergående. Fastna inte i det! Det hela beror troligen på att det är något litet vi missat. Tänk efter! I vilken fråga, i ditt liv, känner du dig lite negativ? Är det en relation, ditt jobb eller din ekonomi? När du kommer på vad det är gör allt du kan för att skingra de negativa energierna i frågan så vänder energierna snabbt på alla plan.


Personlig reflektion för att ge dig ett exempel:

Nyss när jag skulle börja göra veckans Tarotskop insåg jag att jag kände mig låg och dyster och inte alls så glad och inspirerad som jag brukar. Första kortet jag drog var: "Tornet". Min reaktion var (på ren svenska): - Shit också!! Sorry, men sant. haha! När jag skrivit tolkningen började jag tänka efter... varför var jag dyster? Då kom jag på det, jag var dyster för att jag väntat på ett visst besked i över en månad nu och personen bara förhalar och förhalar - fast vi kommit överens om exakt vad som ska göras. Hela situationen går mig på nerverna! Men, vårt första budskap fick mig att tänka efter. Om jag vill att situationen ska lösa sig så positivt som personen och jag kommit överens om kan jag inte vara dyster och negativ. Inget gott kommer av det. Yes! Nu känns det bättre. Tornet kommer inte att stjälpa min värld upp och ner, om jag bara förhåller mig - kanske inte positiv till personen, men i alla fall neutral - OCH fokuserar på de mer positiva aspekterna av mitt liv.

2. Nåväl, nästa kort vi får är "Solen", också den från Stora Arkanan. Det säger mig att saker och ting kommer att bli väldigt bra. Från mitten till slutet av veckan föreslår jag att vi alla planerar in att göra saker vi tycker om (eller saker vi borde göra) men inte gjort på länge. Kanske vill vi pyssla med sticklingar och frön, skriva klart en bok, röja förrådet, be om löneförhöjning, boka en resa eller söka nytt jobb? Bara fantasin sätter gränser, när "Solen" är här är allt möjligt!


3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att satsa på att skicka in ansökningar denna vecka. Kanske vill du söka in på en utbildning, söka fonder och stipendier eller kanske söka efter en ny kärlek? *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 18 och 9

 

TIPS: Om du ställs inför ett problem eller dilemma denna vecka, lös det med hjälp av din intuition, snarare än med hjärnan. För att göra det måste du lita på din intuition - gör det! *ler*

RÅD: Tänk stort denna vecka! Tänker du att du tänker stort redan - tänk ännu större!!

HINDER: Låt inte dina hinder forma ditt liv. Låt dina tillgångar överglänsa allt annat. Har du inte råd med ett slott, köp en stuga, har du inte råd med en stuga, bygg en koja...

 

EKONOMITIPS: Många har svårt för att önska sig mer pengar. Kanske tycker man att man inte ska vräka sig när andra har det svårt eller att man inte är värd att ha det allra bästa. (Det är ju inte sant, alla är värda att ha det bra och ingen får mindre för att vi får mer.) Men, om man nu tycker att det är svårt att be Universum om mer pengar kan man ta till tricket att önska mer åt andra (gärna en specifik person) - detta kallas för altruism och leder ofta till att vi själva får lite extra också!! *ler*


FÖRETAGARTIPS: Det här är en mycket bra vecka för dig som arbetar med att just hjälpa andra. Det är också en bra vecka för den som jobbar med konst, glas eller lampor. *ler* Fler konkreta företagartips finns på maritabladh.com/vinstcoachen

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Fyra i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag mår bra av att ge mig själv tid för vila och återhämtning."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv. Kanske betyder det att du ska lyssna på kroppen och gå och vila istället för att köra på ännu hårdare?

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka för att göra saker tillsammans utomhus. Kanske vill ni åka på en skidresa, börja vårstäda trädgården eller gå en kurs i orientering? *ler*


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats där det finns hästar. Kanske ska du bege dig till ridskolan eller ut på landet och vandra bland ängar och hästhagar? *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page