top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 15 enligt mina Tarotkort 190408

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Lär känna dig själv, influenser från tidigare liv och din själs längtan. 💗 Läs mer >

Tips: Högfrekvent Healing (för vana mottagare) på onsdag igen Läs mer >

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan är det extra viktigt att ta hand om sig, pyssla om sig själv och att sova ordentligt. Och - inte minst, att sänka ribban för alla krav och måsten. Vi måste ingenting! *ler* När den starka vårsolen gör entré lyser den på mer än otvättade fönster, det är som om den lyser upp och påminner oss om vad vi försökt att undvika hela vintern. Det är ok - fortsätt att undvika saker och ting ett tag till. Bra vecka att "chilla" lite alltså. *ler*

2. Det här är också en finfin vecka för dig som känner att du blivit motarbetad en längre tid. Det är stor chans att saker och ting lossnar nu, tack vare att du hållit dig lugn, stark och tålmodig. Heja dig! *ler*Extra: Den här veckan är det dessutom förmånligt att köpa och sälja lägenhet och hus, att dekorera om hemma, pynta balkongen och att gå en kurs eller utbildning i chakrakunskap - eller andra andliga utbildningar.

 

Lyckofärg denna vecka är limegrönt. Lyckotal: 3

 

TIPS: Om du möter en ny kärlek denna vecka, glöm bort att du någonsin blivit sviken. Älska igen, som om det vore första gången!

RÅD: Mer kärlek! Om du får en kärleksfull gåva denna vecka, bli inte misstänksam. Det ligger inga dolda motiv bakom gåvan - bara kärlek.

HINDER: Ibland tänker vi sönder våra problem eller förstorar dem. Det här är inte en bra vecka att stöta och blöta problem för mycket. Ta dem för vad de är. Kom ihåg: Problem är bara "Problem" så länge vi grubblar över dem. Så snart vi börjar försöka hitta lösningar blir de till "Projekt" istället.

 

EKONOMITIPS: Rådet vi fick under "Hinder" ovan, passar även in här! Har du pengaproblem, grubbla inte över det - leta aktivt efter lösningar.


FÖRETAGARTIPS: Det här är en mycket bra vecka för dig som arbetar på marknader och dylikt. Se till att hålla dig själv pigg och glad, ditt stånd pyntat och dina bord välfyllda så blir kassan troligen också extra välfylld. *ler* // Fler företagartips finns på maritabladh.com/vinstcoachen

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Tre i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag trivs att samarbeta med andra och ser allas inre potential."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig och ditt liv.

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är inte allt vad det ser ut att vara. Var noga med kommunikationen, ta inget för givet och dra inte förhastade slutsatser.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats där människor utövar akrobatik av något slag. Kanske ska du ta en kurs i cirkuskonster eller boka tid för att klättra klättervägg? *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page