top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 14 enligt mina Tarotkort 190401

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Tips: Lär känna dig själv, influenser från tidigare liv och din själs längtan. 💗 Läs mer >

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Det här är en vecka som gjord för fest och firande! *ler* Det kan vara allt från att du själv ställer till med ett kalas, blir inbjuden till något extra festligt - eller får ett positivt besked i en fråga som gör dig överlycklig. Goa energier i omlopp - gör det bästa och mesta du kan, kära du.

2. Det här är också en vecka då det är viktigt att fatta beslut som både hjärta och hjärna är överens om. Du vet; ibland kan något kännas rätt i hjärtat (och man säger ofta att om det är rätt känns det rätt i hjärtat) men hjärnan håller inte med. Ska du fatta ett stort beslut, känn efter i hjärtat och bjud in hjärnan till diskussionen också så får du fram det perfekta resultatet.


3. Veckans tredje budskap vill be oss att visa varandra lite, lite mer kärlek. Tänk ungefär som att det är "vänliga veckan" och gör så mycket gott du bara hinner. Det du ger ut nu får du minst dubbelt tillbaka.Extra: Den här veckan är det dessutom förmånligt att köpa båt eller fiskeredskap, gula accessoarer, tomatplantor och nya skor. *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är lila. Lyckotal: 7

 

TIPS: Är du lite trött och sliten efter vintern? Ta extra god hand om dig - just nu är det lite bättre att vila sig i form än att pressa sig själv ännu mer.

RÅD: Som jag nämnde förut är det mycket goa energier i omlopp denna vecka och kortet vi får för "Veckans Råd" håller med. Passa på att göra de där tråkiga sakerna du dragit ut på, nu går de troligen lekande lätt. *ler*

HINDER: Känner du dig låst? Fundera över om det är ett yttre hinder, eller om det egentligen bara är dina egna tankar och känslor som sätter käppar i hjulet för dig? Kom ihåg; att oroa sig för framtiden tjänar ingenting till, det är som att gunga gungstol - vi har något att göra men kommer ingenstans.

 

EKONOMITIPS: Den här veckan är det förmånligt att investera i vår andliga utveckling. Kanske leder det dig till något (tips, råd eller nytt yrke) som kan förstärka din ekonomi.


FÖRETAGARTIPS: Det här är en bra vecka att erbjuda familjerabatter av olika slag. *ler* Typ: "Köp en och få en gratis att ge bort till syrran." Fundera på hur detta tips kan passa in på just ditt företag? Hm... vad jag jag själv hitta på för att följa detta råd? *ler* // Sista veckan för Kostnadsfritt strategisamtal, gratis hjälp för dig och ditt företag. Läs mer och boka tid här. >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Riddare i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag är villig att följa min vision och min inspiration."


Bra affirmation på väldigt många sätt! Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig.

 

♥ NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är det perfekt att hitta på små överraskningar för varandra. En kärleksgåva eller kanske en liten kärleksresa - vad passar din relation? Det ni gör för att stärka er relation denna vecka kommer att skapa många, många fina följdeffekter för er.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats där man arbetar med bistånd och mänskliga rättigheter. Kanske på Röda Korset eller på ett Amnesty-möte? *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page