top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 13 enligt mina Tarotkort 190325

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Det här är en bra vecka att fråga sig: - Vem äger vem? Är det du som äger alla dina saker eller äger de dig? *ler* Det här var en omskrivning för: - Gå ut i förråd, bodar, källare och vindar och städa och röj!! *ler* Bra vecka att bli några kilo lättare alltså.

2. Det här är en bra vecka att vara analytisk i situationer som kräver lite disciplin. Kanske behöver du hjälpa till att styra upp något på till exempel; jobbet, på ridklubben eller i hyreshuset du bor? Ta dig an uppgiften med stort tålamod och rättvisa, kära du. Och oroa dig inte, veckans energier är verkligen på din sida.


3. Veckans tredje budskap vill be oss att hålla oss lite alerta, det kan bli, för en del av oss, tal om hastiga uppbrott. Det måste inte vara negativt! Kanske bestämmer vi oss på stående fot för att flytta, byta jobb eller att lämna en dålig relation. Se, det kan till och med vara positivt. *ler* // Hur det än blir kommer vi att klara det galant.

 

Lyckofärg denna vecka är svart. Lyckotal: 8

 

TIPS: Är du duktig på ditt jobb och levererar med hög kvalitet? Kom ihåg det när det är dags för löneförhandling. Veckans tips säger att din chef kanske har blivit bekväm och så van vid att du är duktig och bra på ditt jobb att han/hon tar det för givet utan att ge dig högre lön för det?

RÅD: Funderar du på om du ska slå dig ihop med någon, privat eller i yrkeslivet? Kom ihåg: Ensam är stark men tillsammans är vi starkare.

HINDER: Jag pratar ofta med människor som tycker att livet är lite tråkigt. Ibland frågar jag vad de tyckte om att göra innan de fick barn, eller när livet förändrades på andra sätt. Väldigt många säger att de tyckte om att vara kreativa; skriva, sy och måla och såna saker. Då kanske jag frågar om de gör det nu också? Neeeej, blir ofta svaret. Och där är svaret!! När vi i grunden är kreativa men slutar med det blir ofta livet tråkigt. Stämmer detta in på dig, gå och leta fram dina grejer och sätt fart. *ler* När vi ger utlopp för vår kreativitet får vi fart på både inre och yttre energier och då kan många magiska saker hända.

 

EKONOMITIPS: Den här veckan får vi tipset att se över alla våra utbetalningar som sker med autogiro eller på annat sätt sker automatiskt. Kanske betalar vi för något vi inte vet om eller inte vill ha längre? Bäst att kolla! *ler*


FÖRETAGARTIPS: Det här är en bra vecka att fundera över just detta: Vad gör dig, dina produkter eller tjänster bättre än dina konkurrenter? Det rådet passar väldigt bra ihop med ett samtal jag hade med en kund i morse. Hon letar efter något att starta företag inom, hon har flera alternativ. Men, varje alternativ hon pratade om poängterade hon att det finns många andra såna företag. Ja! Det finns många företag, många lika företag - men det finns INGET som har just DIN energi! *ler* Kortet vi får idag säger: Framhäv dig lite mer, låt dina kunder lockas, både av din kunskap och av ditt inre ljus! // Kostnadsfritt strategisamtal, få gratis hjälp med ditt företag, under begränsad tid. Läs mer och boka tid här. >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Den Hängde Mannen från Stora Arkanan och lyder: "- Det är tryggt att vänta och lita på att allt jag behöver kommer till mig när det ska."


Bra affirmation på väldigt många sätt. Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan gamla sorger komma upp till utan. Det kan vara sorger som inte har med din nuvarande partner att göra. Om det blir så för dig, att du känner dig oförklarligt nere och ledsen denna vecka, då vet du vad det kan bero på. Sök tröst hos din partner men leta inte efter anledningar att ge dem skulden för dina gamla sorger. <3


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en kurs i keramik, på varuhusets porslinsavdelning eller kanske utomlands i en liten butik med stengods. *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page