top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 12 enligt mina Tarotkort 190318

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Veckans Erbjudande

Ta emot Änglarnas Kärlek under 30 dagar. Healing till alla delar av dig. En kombination av Änglahealing och Reiki Healing för en underbar upplevelse genom de högsta frekvenserna. Dessutom; lär känna 15 änglar och få kunskap om deras himmelska dimension + andra jättefina bonusar! Exklusivt för dig som läser Veckans Tarotskop - 25% rabatt på Änglahealing Bootcamp. Kod: v12änglar uppges i kassan + klicka på "Räkna om".

Läs mer > Betala i Webshopen. Erbjudandet gäller till och med 24/3.

Teknisk support vid krångel med bokning: 0722-698970.

_________________________

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Det här är en bra vecka för den som vill syssla med lite större materiella saker! Det kan vara allt som rör: att köpa eller sälja hus eller lägenhet, investeringsobjekt som till exempel konst eller samlarobjekt, en dyr resa för ett specifikt ändamål eller investera i en utbildning.

2. Det här är även en mycket bra vecka för den som vill byta jobb - eller kanske byta karriär helt och hållet. Vad har du alltid drömt om att jobba med? Satsa på det nu, kära du. *ler*


3. Veckans tredje budskap vill uppmuntra oss att se bortom våra upplevda begränsningar. Vad skulle du göra om du kunde allt - eller inte kunde misslyckas? Skulle ditt liv se annorlunda ut om du inte trodde att det fanns några begränsningar? Visst, om vi är 75 år och drömmer om att bli astronaut, kan den båten ha passerat. Men, förutom det så vill vårt tredje budskap påminna oss om att vi är helt gränslösa. Vi kan verkligen bli, få och göra så mycket mer än vi någonsin anar. Dags att sätta lite fart på drömmande - och genomförande? *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är lila. Lyckotal: 21

 

TIPS: Är du tacksam över det du har, får du mer! Så fungerar Attraktionslagen. Varför inte ta ett varv hemma och uppskatta allt du har, om du vill få en bättre ekonomisk situation. Om du vill ha mer kärlek, uppskatta den kärlek du redan är omgiven av. Om du vill få bättre hälsa, uppskatta de delar av dig som är friska. Det kan väl vara värt ett försök? *ler*

RÅD: Denna vecka är det bra att ha tålamod i situationer som rör hjärtat - alltså kärlek. *ler*

HINDER: Ibland blir vi fångar i vår egen hjärna. Alltså, vi tänker så mycket på befintliga och inbillade problem att vi kör fast. Skifta fokus, om detta händer dig. ALLT är bättre att fokusera på än problem. Kom ihåg: Om du börjar leta efter lösningar på ett problem, är det inte längre ett problem - då är det ett projekt. Stor skillnad! *ler*

 

EKONOMITIPS: Ibland dyker det upp saker som vi vill ha, men inte har råd med. Haka inte upp dig på det, titta inte på vad andra har. Acceptera situationen och gör allt du kan för att förändra den, utan att tappa modet eller humöret.


FÖRETAGARTIPS: Även detta är en synnerligen bra vecka att utveckla nya produkter och tjänster. Har du en stund över, sätt dig ner med penna och papper och låt inspirationen skölja över dig. Har du inte tid, ta dig tid! / Sista chansen: Vill du hitta fler kunder - här hittar du 30 sätt! >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Kung i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag värdesätter mina känslor och min intuition!"


Bra affirmation på väldigt många sätt. Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om något inte känns bra i din relation, fundera på om du kan vänta lite med att ta upp det? Det här känns inte som en perfekt vecka att lösa relationsproblem på. Snarare känns det som att problemen kan bli fler. Avvakta lite, kära du.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på ett sjukhus, vårdcentral eller kanske på en sjukvårdskurs! *ler* Lycka till! Men, vänta - skapa nu inga sjukdomar kära du, för att träffa kärleken!! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page