top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 11 enligt mina Tarotkort 190311

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Veckans Bonus

Trött på att känna dig nere och deppig?

Exklusivt för dig som läser Veckans Tarotskop - 25% rabatt på 90 min provapå-samtal: Powersamtal mot depression. På bara 90 minuter kan en depression vändas eller raderas helt. Kod: v11power uppges i kassan + klicka på "Räkna om". Rabatt: 300 kr. Pris efter rabatt: 900 kr. Läs mer > Betala i Webshopen. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 17 mars, kl. 23:59.

Teknisk support vid krångel med bokning: 0722-698970.

_________________________

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Det första kortet vi får kallas för "Lyckohjulet"! Tjoohoo! *ler* Detta kan allt bli en magisk vecka. Precis allt kan hända så utnyttja dessa underbara energier på precis alla sätt du kan komma på!! *ler*

2. Det här är även en fantastiskt bra vecka för allt som har med familj, hus och hem och familjemedlemmar att göra. Inte heller här kommer jag att ge några exempel utan ber dig att verkligen tänka efter hur du kan göra det mesta möjliga av den goda tur som strålar mot oss just nu! *ler*


3. Och - det goda bara fortsätter! *ler* Vårt tredje budskap vill berätta för oss att denna vecka har vi tillgång till alla resurser vi behöver för att vända våra liv - eller fortsätta att styra det precis dit vi vill. Vi har tillgång till: mod, kunskap, handlingskraft, nya idéer, känslomässig balans och troligen även lite extra tillgång till ekonomiska resurser.


En så fantastisk vecka kommer inte så ofta så gör allt du kan för att dra nytta av dessa underbara energier i ditt liv - både i det lilla och i det stora! *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är rött. Lyckotal: 7

 

TIPS: Är en vän, kollega eller familjemedlem skyldig dig pengar? Detta är en bra vecka att få tillbaka utestående skulder på! *ler*

RÅD: Eftersom det är en sådan skjuts i energierna nu, uppmuntras vi även att passa på att sova ordentligt denna vecka så att vi orkar med - och uppmärksammar - alla chanser som kommer i vår väg.

HINDER: Energierna denna vecka böljar framåt - inte bakåt... om du står still och stampar i ett tragiskt förflutet, missar du mycket av det roliga just nu. Stå inte utanför festen och stampa - välkommen in! *ler*

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka både för privatpersoner och företagare som vill hitta ett kärt ändamål att sponsra. (Som sagt, både privat och genom sitt företag.) Det kan vara allt från att skänka tid, pengar eller saker till den lokala knatteföreningen eller till världens barn. Välj själv. Ingen kan göra allt, men vi kan alla göra något.


FÖRETAGARTIPS: Se ovan! *ler* // Dessutom; veckans extraordinärt bra energier gäller självklart företagare också. Passa verkligen på att utveckla ditt företag på alla tänkbara sätt denna vecka. / Vill du hitta fler kunder - här hittar du 30 sätt! >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Kung i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag är skyddad - och jag skyddar allt jag älskar - både människor och natur."


Bra affirmation på väldigt många sätt. Smaka på orden om och om igen så känner du snart vad den betyder för just dig.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Att känna sig trygg i en relation är mycket viktigt. Denna vecka är det bra att satsa ännu mer på att få varandra att känna sig trygga - och älskade. Vad är trygghet för dig? Vad är trygghet för din partner? Världen kan vara tuff, låt er relation bli den fristad där ni stärker och pysslar om varandra.


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon genom goda vänner. På deras lantställe, på en middag hos dem eller kanske på deras jobb...? Kul - hur uppfinningsrik kan du bli - för kärlekens skull? Dags att bli kreativ och kontakta sina vänner alltså! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page