top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 10 enligt mina Tarotkort 190304

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Veckans Bonus

Exklusivt för dig som läser Veckans Tarotskop - 25% rabatt distansutbildning: Reiki Healing Steg 1.

Kod: v10reiki uppges i kassan + klicka på "Räkna om". Rabatt: 499 kr. Pris efter rabatt: 1496. Betala i Webshopen. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 10 mars, kl. 23:59. Välkommen till en magisk utbildning.

Teknisk support vid krångel med bokning: 0722-698970.

_________________________

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan är det viktigt att sova mycket och bra. Varför? Jo för att det är mycket höga frekvenser av energi i omlopp. Det kan göra oss extra trötta. Att sova extra mycket och att dricka extra mycket vatten är bra. Det här är positivt och leder oss alla vidare i vår andliga utveckling - så se det inte som ett problem utan som något riktigt bra!

2. Vill du skörda längre fram, så frön idag. Det kan handla både om fysiska frön till blommor och grönsaker men också frön för framtiden i form av planer och idéer! Exempel: Du vill börja göra något i höst eller nästa vinter. Börja planera för det redan nu så får Universum gott om tid på sig att hjälpa dig till ett fantastiskt resultat!


3. Vårt tredje budskap vill uppmuntra oss att vara lite spontana denna vecka. Du vet det gamla tråkiga uttryckssättet: Om något verkar för bra för att vara sant är det inte sant. Jo! *ler* Denna vecka är det sant, tro på allt det goda som kommer till dig!


 

Lyckofärg denna vecka är ljusblått. Lyckotal: 11

 

TIPS: Kanske går du och släpar på en massa gammalt groll? Det behöver du inte göra. Bara släpp taget om allt som är negativt och dåligt. Bara släpp det! Har människor varit dumma, har de svikit dig? Bara släpp det! Lägg energi på snälla människor och roliga saker istället. Det är helt ok.

RÅD: På tal om människor... har du någon i ditt liv som inte uppskattar den kärlek du erbjuder / har att erbjuda. Fokusera inte på dem mer. Som sagt; fokusera på att göra roliga saker istället - fokusera på att ge dig själv mer kärlek istället.

HINDER: "Tala är silver, tiga är guld" Säg så lite som möjligt denna vecka om du inte har hunnit tänka färdigt. Sagda ord är svåra att ta tillbaka...

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka för de som är duktiga på aktier etc. Men bara för dem. Om du inte är så bra på aktiemarknaden än ska du inte springa iväg och investera på måfå. *ler*


FÖRETAGARTIPS: Det här är en väldigt bra vecka för egna företagare! Fokusera ordentligt på ditt företag, gör ingenting av gammal vana utan håll dig på tårna! *ler* Har du planer som du inte kommit igång med, sjösätt dem nu. // Sista chansen: 8 tips för att få fart på Instagram? Se tips >

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Kung i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag hedrar jorden som ger mig av sitt överflöd."


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. // Såhär mitt i vintern kan det kanske kännas svårt att hitta överflöd i naturen. Fast egentligen inte. Man kan känna tacksamhet när man tar fram en burk hemmagjord blåbärssylt eller besöker affärens grönsaksavdelning också! *ler*

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en superbra vecka att sätta sig ner med kalendern och tillsammans styra upp våren och sommarens schema. Framförhållning skapar trygghet och att göra upp roliga planer stärker absolut relationen!


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en gruppträning. Kanske är det dags att anmäla sig till ett Salsapass, cirkelträning eller en MMA-lektion? *ler* // Lycka till raring!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page