top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 9 enligt mina Tarotkort 190225

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Veckans Bonus

Exklusivt för dig som läser Veckans Tarotskop - 25% rabatt på Medial Vägledning, telefon.

Kod: v9telefon uppges i kassan. Välj 15, 30, 45 eller 60 minuter. Betala i Webshopen. Boka tiden i min Kalender. Erbjudandet gäller till och med söndagen den 3 mars, kl. 23:59.

Teknisk support vid krångel med bokning: 0722-698970.

_________________________

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin helg! Här kommer Veckans Tarotskop hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka riktigt lyckad!

VECKANS TAROTSKOP
1. Den här veckan är det bäst att tänka efter, och kanske vänta att be om besked, information, löneförhöjning, lov om något, lån - etc. Speciellt om den du ska fråga är en man eller en kvinna med mycket maskulin utstrålning... *ler* Bär med dig detta, jag kan inte riktigt precisera mig utan mer säga att vissa viktiga frågor denna vecka ser ut att finna motstånd hos en person som inte är i kontakt med sin känslomässiga, empatiska sida. *ler* Vänta lite, om det går.

2. Vill du hitta på något nytt? Få nya idéer eller inspiration!? Denna vecka kan det vara bra att bära med sig penna och papper och skriva ner allt du kommer på. Man skulle kunna säga att Universum översköljer jorden med underbara idéer nu!! *ler* Kul!


3. Vårt tredje budskap vill uppmuntra oss att se framåt! Det är viktigt att vara "här och nu", men det är också mycket viktigt att planera framåt. Använd gärna de energier jag nämnde under punkt 1 och 2. Alltså, använd ditt intellekt och mentala kapacitet, utan att bli känslosam, till att skapa en ny framtid genom att vara öppen för nya idéer! *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 12

 

TIPS: Kanske har du en vän som älskar att dela med sig av sina åsikter - och råd. Och, kanske har du följt dem? Och, kanske har du i efterhand insett att det var inte det bästa för dig? Kom ihåg att lyssna på råd men att alltid, allra mest, lyssna på ditt eget hjärta. Ta tag i ditt liv nu, kära vän och styr i den riktning som just DU vill - oavsett vad andra "välmenande" människor säger eller tycker.


RÅD: Ekonomiskt överskott kan råda denna vecka, gör något bra med det! *ler* Väntar du inte in mer pengar kanske du får en rolig överraskning av materiellt slag!

HINDER: Grannens gräs är inte grönare. Och om det är så, gödsla din egen gräsmatta istället för att snegla på grannens. *ler*

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att börja spara till ett speciellt mål. Tänker du ibland: "- Åh, en sån skulle jag vilja ha, men jag har inte råd!" Oavsett vad det är, börja spara idag och bry dig inte om, om det tar lite tid. En dag blir den din, om du börjar nu! Det är viktigt att vi lär oss att spara till det vi vill ha, igen. Inte ta lån, utan spara. *ler*


FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det bra att se över vilka produkter och/eller tjänster du har som inte funkar och ta bort dem - eller lägga dem vilande. Fokusera på det som funkar bäst! // - Vill du få fler kunder via Instagram? Se tips >

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Eremiten från Stora Arkanan och lyder: "- Jag litar helt och fullt på råden från mitt högre jag som leder till en inre förståelse av mig själv och mitt liv."


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kommunikation är väldigt viktigt i en relation! Denna vecka är det extra viktigt så prata, prata, prata med varandra! *ler* // Kommunikation behöver inte betyda att man pratar om problem. Det kan vara det, det kan även vara att man ger ord åt sin vilja, sina behov, sina drömmar och planer. Ibland kan det också vara trevligt att bara småprata lite om allt och ingenting. *ler*


Singlar: Denna vecka är det förmånligt att träffa någon på en plats där det finns exotiska djur! *ler* Kanske på en resa till Afrika, på Naturhistoriska museet eller på bibblans barnavdelning där det säkert finns gott om barnböcker om lejon och annat. *ler* // Lycka till raring!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page