top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 8 enligt mina Tarotkort 190219

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Missade du också mina erbjudanden på Alla Hjärtans Dag?

Flera personer har hört av sig och varit ledsna över att de missat mina erbjudanden. Jag vill inte göra någon ledsen så jag förlänger tiden för erbjudandet till och med söndag den 24 februari, kl. 23:59. Välj mellan:

8 Aspekter av Dig (15% rabatt - värde 131 kr) kod: 8aspekter15. Läs mer >

Divine Frequency Activation (20% rabatt + personligt samtal, värde 799 kr) Kod: kärlek20. Läs mer >

Hoppas några av er blev riktigt glada nu! 😊

_________________________

Hej kära du!

Jag är ledsen över att Tarotskopet kommer en dag sent - ibland kör det ihop sig i livet. Som man säger: lite sent men ändå lika hjärtligt ment. :-)

VECKANS TAROTSKOP

1. Den här veckan är det extra bra att hjälpa människor omkring oss. Ge av din tid, din kunskap eller dina pengar - du väljer själv.


Dessutom: Den gamla delen av vår reptilhjärna sägs inte kunna skilja på vad vi ger och får - därför, när vi ger tror hjärnan att vi får! Bra, eller hur!? *ler*

Det är dessutom en väldigt bra vecka att jobba med vårt självförtroende! (Idag pratade jag med en underbar kund som tagit för vana att ställa sig sist i ledet. Det var alltid "alla andra först".) Så ska det inte vara. Att hjälpa andra betyder inte att vi inte ska hjälpa oss själva, eller att vi inte är värda att få av livets goda, vi också. Det måste vara balans. Känner du att du behöver jobba med ditt självförtroende? Tänk om det inte var så? Tänk om du redan nu förstod att du är underbar och värdefull och duktig på alla sätt och vis? Vilken skillnad skulle det göra för dig? Hur skulle du leva ditt liv nu?

2. Vill du gifta dig? *ler* Det här är en fantastisk vecka att fria på, planera bröllop eller på annat sätt skapa allianser med andra människor. Men vänta, det måste inte bara gälla människor! När vi, till exempel köper ett husdjur, är det också en form av livslång allians. Fritt fram att köpa ett nytt husdjur denna vecka alltså. *ler*


3. Vårt tredje budskap vill uppmuntra oss att känna efter vad som är sant för oss? Det är så lätt att följa med strömmen och tycka som alla andra. Ta en stund och fundera över vilka områden du vill se över - när, var och hur tycker du som alla andra? Vad vill du förändra? Vad - är din sanning istället?

 

Lyckofärg denna vecka är lila - som i ljunglila. Lyckotal: 15

 

TIPS: Kanske har du varit lite för generös? Kanske är det dags att dra in på några fördelar du varit lite för givmild med? Kanske är det inte alltid du som ska vara "klassförälder" och fixa fika, eller något annat. Se på vilket sätt du kanske varit lite för generös och gör de ändringar du behöver.


RÅD: Denna vecka är det väldigt bra att börja om, eller att starta något nytt? Vad vill du göra, vad har du länge gått och tänkt på?? *ler* Sätt fart!


HINDER: Vill du bli mer kreativ, göra det fint hemma, börja träna, starta företag, börja måla, bygga ett växthus? Sätt igång, vad väntar du på? Kreativa krafter som inte får utlopp skapar hinder och stagnation i våra liv. Sätt fart! *ler*

 

EKONOMITIPS: Även om det inte är "lönevecka" verkar det vara positiva krafter i omlopp för att ge oss lite mer "pix" i plånboken. Tacka och ta emot! / När vi blir glada för det vi får, verkar det som om vi får mer! Visst är det en härlig ekvation! *ler* Ungefär som att det är roligare att ge en gåva till en vän som vi vet kommer att uppskatta vad vi än ger dem... Än att ge något till någon som vi vet kommer att vrida och vända på presenten och se lite allmänt missnöjd ut. Var nöjd, det lilla kan växa till något stort! *ler*FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det förmånligt att, så att säga, bli sin egen kund! Vad får kunden när den kommer till dig? Hur bemöter du dem? Ger du bättre service till de som verkar ha mer pengar? Hur fungerar din kundtjänst om någon vill göra en reklamation? Bli din egen kund så får du så många svar - och troligen mycket att jobba vidare med. // - Har du ordning i ditt företag - se min video med tips här >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är: Ess i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag tar tillvara alla möjligheter att ge och ta emot kärlek."


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en väldigt bra affirmation för dig som vill ha fart på kärleksflödet i ditt liv - oavsett om du letar efter en ny romantisk kärlek eller ett par nya "bästisar". *ler*

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är det de maskulina energierna som styr. De maskulina energierna står för beslut, initiativ etc. Hur kan du, som kvinna eller man, ta till dig detta budskap? *ler*


Exempel: 1. Om du är man? Har du friat på senaste tiden? Nej? Är det dags igen? *ler* 2. Om du är kvinna? Har du underförstått fått din man att förstå vad du vill ha i födelsedagspresent - eller vilken restaurang han ska ta med dig till? *ler*

3. Egna förslag..... ?


Singlar: Denna vecka är det: "The winner takes it all" som gäller. Det innebär att: Du kan hitta kärleken lite var som helst men du måste förstå att det inte är du som ska skatta dig lycklig - du måste ha attityden av att det är de som ska skatta sig lyckliga över att få dig! Dags att planera för lite mer självförtroende kanske? *ler* // Lycka till raring!Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page