top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 6 enligt mina Tarotkort 190204

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Workshop på distans: Attrahera Kärlek - start 11 februari. Läs mer >

_________________________

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en fin och go helg! Äntligen måndag igen och dags för en ny upplaga av Veckans Tarotskop. Mycket nöje, hoppas det ska hjälpa dig att göra din vecka ännu bättre.

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

1. Den här veckan kan många få fina nyheter av ekonomisk natur. Vad det innebär för var och en är svårt att säga. Det verkar dock ha lite tyngd över sig, det är lite mer än tur med att hitta en tiokrona på marken. *lerl* Det är alltså även bra att passa på att ansöka om saker som har med pengar att göra, kanske ett lån eller ett stipendium. Fundera på fler förslag själv - hur kan du dra nytta av dessa goa energier i ditt liv?

2. Behöver du, eller någon du känner en medlare eller annan hjälp i en fråga? Det här är en bra vecka att be om hjälp med extra besvärliga och kniviga situationer!

3. Denna vecka ligger mycket "fokus" i luften. Det kan vara bara på olika sätt, först ett sätt som kan vara irriterande för andra. *ler* Exempel: Säg att du vill prata med någon om de inte verkar lyssna - det är för att de är fokuserade på något annat. Exempel: Låt säga att du måste läsa en besvärlig instruktion för att laga glassmaskinen och plötsligt känner du dig ovanligt fokuserad, förstår texten och får igång maskinen (till din egen och familjens stora jubel). *ler* // Vad behöver du vara mycket fokuserad för att göra? Gör det denna vecka!

 

Lyckofärg denna vecka är grönt. Lyckotal: 5

 

TIPS: Kanske har du växt upp med många tabun och "pekpinnar"? Gör si, gör så - men gör absolut inte si eller så! Världen är full av dem. *ler* Nu, 2019, är det dags att se över vilka gammalmodiga idéer vi går och bär på - och tror på. Gör dig fri från allt gammalt nu, kära du. Du kommer känna dig mycket lättad.


RÅD: Denna vecka är rådet kort och gott: Välj dina strider, med stor omsorg.


HINDER: Den här veckan kan andra människor få för sig att det är något fel på dig. Det är det inte. Det är inte fel på dina åsikter, handlingar - eller någonting. Ge inte någon annan människa makt att diktera ditt värde eller din syn på dig själv. Fortsätt vara precis så underbar som du är, kära du!

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att att gå på skattjakt hemma och hitta saker som kan omsättas i reda pengar. Kortet vi får visar på dolda skatter - så du kanske får leta lite i gömmorna! *ler*


FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det fördelaktigt att ingå samarbeten med andra företagare eller på annat sätt ta hjälp för att utveckla ditt företag.


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Styrkan från Stora Arkanan och lyder: "- Jag lever helt och fullt och litar alltid på min inre styrka! Jag står stadigt i alla situationer".


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Bra affirmation, som även passar ihop med veckans "Hinder" ovan. Lita på dig själv kära du!

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Tjuvstarta "Alla Hjärtans Dag"! *ler* Det här är en väldigt bra kärleksvecka, så passa på att ge och ta emot både kärlek och små kärleksgåvor.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på ett berg, ett fjäll - eller någonstans där det finns snö. Och det passar ju utmärkt för många, eftersom det verkar vara snö i stora delar av landet. Bra timing och lite av en Jackpott alltså! *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41.


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page