top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 5 enligt mina Tarotkort 190128


Lär känna din själs djupaste längtan.

Känner du dig själv? Lurar några hemligheter i din personlighet som är bra för dig att känna till?

 

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Äntligen måndag igen och dags för en ny upplaga av Veckans Tarotskop!!

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

 

För dig som saknar Isabels månatliga Änglabudskap....

Änglabudskap från Ärkeängel Uriel:

Många människor på jorden upplever sina liv som kaotiska just nu. Då är det bra att veta att många av förändringarna sker på ett högre plan för allas bästa. Jag är Ärkeängel Uriel - mitt arbete är att leda transformationen. Allt är inte ett resultat av just era handlingar. Jag ber er att omfamna alla dessa förändringar - de är mycket goda. Denna omvandling av energi runt er håller på att slå rot och växa på sätt som kan överraska er mycket positivt. Försök inte kontrollera det som händer, följ bara med och låt energin flöda genom och runt er. Håll er grundade, förankrade i er själva och låt det hända. Behåll din tro på dig själv, på oss Änglar och på att ett oändligt antal goda krafter arbetar för er och för ett ännu bättre liv på jorden.

 

1. Livet är inte alltid glatt och glättigt - det är ingen idé att låtsas. Denna vecka kan många känna sig lite nedstämda, men ingen oro för det. Det ser snarare ut som att en period är på väg att ta slut för att bana väg för en ny början. Om du känner dig lite ledsen denna vecka, låt det vara så. Som det lite klyschigt heter: "Efter regn kommer sol". Det är sant - lita på det!

2. Tänk om människor kunde skärpa sig lite ibland? *ler* Skämt åsido. Problem, och människor med problem, kan dyka upp i våra liv denna vecka så utrusta dig med lite tålamod. Ge andra människor lite marginaler och kom ihåg att arga människor behöver ännu mer kärlek. Även förseningar kan inträffa nu, var beredd på att boka om möten och träffar.

3. Denna vecka är det i övrigt lyckosamt att köpa katt eller hund, vara vid en sjö - kanske pimpla, fiska, åka skridskor eller längdskidor, sätta sommarblomsterfrön och att köpa något litet du länge längtat efter. *ler*

 

Lyckofärg denna vecka är: gnistrande solgult. Lyckotal: 3

 

TIPS: Kanske är du mycket framgångsrik på ditt jobb - men saknar arbetsglädje? Längtar din själ efter något annat? Denna vecka är det mycket positivt att styra om kursen i livet och gå sitt hjärtas väg.


RÅD: Som nämnts tidigare, ja - vissa människor borde kanske skärpa sig. *ler* Men oavsett vad livet gett oss eller vad andra människor gjort mot oss, nu - idag - är det bara vårt ansvar att göra de förändringar som är nödvändiga. De som trasslat till det för oss har troligen gått vidare - det ska även vi göra. Det här är en bra vecka att själv ta tag i tömmarna, på livets häst, och styra i den riktning vi vill - fria och befriade från andras makt över oss.


HINDER: Den här veckans hinder är mer inre än yttre. Ofta tror vi kanske att vi inte har så mycket val själva - men det har vi! Kanske inte på det sätt vi själva tror - ibland löser sig saker och ting och blir ännu bättre, om vi vågar leta efter annorlunda alternativ.

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att köpa något som gör vårt liv vackert! Vad betyder det för dig? Är det en sak, ett klädesplagg, en blomma, en tavla - eller vad? *ler* Det måste inte vara något dyrt, men det ska vara något som lyfter din själ och fyller dig med livslust!


FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det fördelaktigt att lägga lite tid i ensamhet och fokusera, inte bara på 2019, men till och med på 2020. Oj, långtidsplanera med andra ord - vilken utmaning! Hur vill du att ditt företag sak se ut om ett år? Var kreativ, tänk, tänk, tänk och känn efter. Lägg allt du kommer på i din "pipeline" nu så kommer många goda krafter att börja hjälpa dig med dina långsiktiga planer också.


Absolut sista chansen för dig som inte gjort din planering för 2019: Den kan vara bra att ha för att göra 2020 också! Jag har gjort en guide som hjälper dig att göra ett Lyckat Bokslut och få en Flygande Företagsstart. 5-StegsModellen kan du ladda ner (Gratis) här: http://bit.ly/2Rih9rA / Jag har själv gjort det, det tog bara 20 minuter och det är det första jag läser på morgonen innan jag börjar jobba. Det är verkligen bra och håller mig fokuserad på vad som är viktigast just nu.

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Sju i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag samlar på mig tankar och idéer så att jag enkelt kan genomföra alla projekt jag vill!".


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Intressant! Inte bara företagare mår bra av långsiktig planering just nu (se det stycket). Bra affirmation även för dig som kommer på bra saker men vid fel tillfälle. Kom ihåg att skriva ner dem så att du kan dra nytta av dem längre fram.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om din partner vill gå ut och roa sig med sina vänner betyder det inte att du inte är älskad eller prioriterad. Kom ihåg, många människor behöver mer frihet än andra och många människor vill inte vara sin partners enda glädjeämne i livet. Det viktiga är att veta vad man behöver och kommunicera det på ett kärleksfullt sätt till sin partner.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på utlandsresa eller något annat som har med andra kulturer att göra. Kanske på en föreläsning om Inkaindianerna, på en Salsakurs eller på Bibblans avdelning för reseskildringar? *ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult och innehåller även råd för hur man bygger upp sitt företag. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page