top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 4 enligt mina Tarotkort 190121

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Lär känna din själs djupaste längtan.

Lär känna din själs djupaste längtan

 

Hej kära du!

Äntligen måndag igen och dags för en ny upplaga av Veckans Tarotskop!!

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.

 

För dig som saknar Isabels månatliga Änglabudskap....

Änglabudskap från Ärkeängel Mikael


Den rena sanna källan av frid och kärlek behöver du inte leta efter – den finns inom dig. Vägen till att finna den går genom att ställa dig själv åt sidan och bara observera vad som sker. Bara vara, du vet. Öppna ditt hjärta genom att fokusera på hjärtat och andas genom det - och känn hur det är att bara vara, i hjärtats harmoni. Oavsett om det råder kaos omkring dig kan du alltid gå till ditt hjärta för att uppleva en stunds harmoni, lugn och ro. Det kan krävas lite träning men även du kan göra det. I detta lugn finner du oss, dina Änglar. Vi längtar alltid efter att hjälpa dig och kommunicera med dig. Kom ihåg, du är aldrig ensam, vi finns alltid här, inom räckhåll för dig.

 

1. Den här veckan har vi allt segern inom räckhåll! Men, något litet mer behövs för att resultatet ska bli fullständigt enastående. Att fråga sig själv: (Först måste du bestämma vad det är du vill uppnå?) - Vad behöver jag lägga till? Det kan vara att du behöver någon mer fakta-sak eller en liten skiftning i din attityd.


Några exempel: Se dig själv som en vinnare, hur känns det att redan ha nått ditt mål? Gå över ditt CV igen så blir drömjobbet ditt. Justera din dejting-annons så hittar din drömpartner dig. Justera ditt bud lite så blir drömhuset ditt. // Lycka till! *ler*

2. Det låter kanske självklart eftersom många får lön denna vecka - och korten håller med! Många får ett stort tillskott till kassan denna vecka!! *ler* // Kanske ingen jättenyhet - men jag måste ju skriva de budskap som kommer till mig. *ler*

3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att våga lita på kärleken igen. Livet blir lite fattigare när hjärtat är stängt och låst och nyckeln är borttappad.... Litar du inte på kärleken till en partner, börja träna på att älska dig själv, din familj, dina barn, vänner eller dina husdjur lite till så blir det lite enklare att en dag bli redo för den romantiska kärleken igen. Denna vecka får vi god skjuts av Universum att hitta rätt i kärlekslabyrinten.


 

Lyckofärg denna vecka är: Klarblått. Lyckotal: 2

 

TIPS: Sol ute är trevligt! Men kom ihåg att livet blir lite, lite roligare med sol i hjärta och sinne också! *ler*

RÅD: Om du tror att du behöver jobba jättehårt för att tjäna pengar har du rätt. Om du tror att pengar kommer till dig, lätt som en plätt, har du också rätt. // Både vi och våra liv är vad vi tror är sant.


HINDER: Den här veckan är tydlighet mycket bra! Om du ska skriva på avtal eller komma överens med någon om något - läs det finstilta först. Ta ingenting för givet - inte ens om det rör sig om en överenskommelse med en god vän.

 

EKONOMITIPS: Oh, denna vecka får vi kortet "Lyckohjulet". Det är hur bra som helst - ja rent av lite magiskt. Håll utkik efter magiska ekonomiska möjligheter! *ler*FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det fördelaktigt att bjussa kunderna på en bonus eller något extra för att skapa merförsäljning och lojalitet, vilket även kan leda till att dina kunder tipsar andra om dig och ditt företag! På med den kreativa hatten alltså.


Sista chansen: Har du gjort din 2019 plan än? Jag har gjort en guide som hjälper dig att göra ett Lyckat Bokslut och få en Flygande Företagsstart 2019. 5-StegsModellen kan du ladda ner (Gratis) här: http://bit.ly/2Rih9rA / Jag har själv gjort det, det tog bara 20 minuter och det är det första jag läser på morgonen innan jag börjar jobba. Det är verkligen bra och håller mig fokuserad på vad som är viktigast.

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Döden från Stora Arkanan och lyder: "- Jag släpper taget om allt som hindrar mig från att växa och utvecklas. Jag välkomnar förändringar".


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som tycker det är jobbigt med förändringar i livet. Men, kom ihåg: För att ge plats åt nya roliga saker, erfarenheter, människor och händelser måste vi ofta avsluta gamla, tråkiga saker som inte gagnar oss på något sätt. // Denna affirmation är alltså precis tvärtemot det gamla talesättet: "Man vet vad man har men man vet inte vad man får". Släpp det och välkomna det nya!

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här ser ut att bli en lugn och trivsam vecka. Små saker kan hända men ta det för vad det är. Hetsa inte upp dig i onödan, ge din partner lite marginaler. Ingen är felfri - varken han/hon, du eller jag.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en privat fest. Om du inte bli bjuden på en fest, gå till platser där familjer samlas och umgås. Det kan vara var som helst! På McDonalds, Fjärilshuset, Universeum. Fundera på vilka platser i just din stad familjer samlas och umgås. *ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page