top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 3 enligt mina Tarotkort 190114

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Äntligen måndag igen och dags för en ny upplaga av Veckans Tarotskop!!

Nyhet: För dig som saknar Isabels månads-Ängla-budskap kommer som ny punkt ett Änglabudskap!


Nyhet: Divine Frequency Activation - för Jordänglar! >


Tips: Hitta alla MB Novas produkter och tjänster under 500kr på samma sida (fr 49kr) HÄR >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


 

För dig som saknar Isabels månatliga Änglabudskap....

Änglabudskap: Tålamod - Ärkeängel Jophiel

Dina drömmar kommer att blomstra fortare än du anar. Fortsätt att ge dem näring och ha tålamod med dem. Med näring och tålamod blir de ännu större och vackrare än du någonsin vågat drömma om. Du är på rätt väg, kära barn av jorden.

 

1. Det här är en bra vecka att få lite saker gjorda! Har du några surdegar, tråkiga uppgifter som du gör allt du kan för att förtränga? Förträng inte lägre, denna vecka går de både snabbt och lätt ska du se! Ta fram ledaren i dig och börja bossa - över dig själv. *ler*

2. Det här även en bra vecka att glömma alla pinsamma saker vi har gjort! Härligt! *ler* De flesta av oss har någon gång gjort något pinsamt. Kanske tänkte vi efteråt: - Vad i hela friden tänkte jag - hur kunde jag med att säga, eller göra, så?? // Ofta sitter pinsamheter kvar, kanske i flera dagar - eller till och med i flera år!. *ler* Denna vecka har du full tillåtelse att bara släppa och glömma alla tokigheter du någonsin sagt eller gjort!

3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att balansera vår ekonomi. Balans betyder inte bara spara. Balans betyder att vi ska unna oss saker om vi har råd med - saker som gör våra liv enklare, mer avslappnade eller vackra. Men, självklart även vänta med saker som vi inte har råd med, just nu. "Just nu" är nyckelordet! Bara för att vi inte har råd med en sak just nu betyder det inte att vi aldrig kommer att ha råd med det.


 

Lyckofärg denna vecka är Mossgrönt. Lyckotal: 3

 

TIPS: "Det som göms i snö dyker upp i tö", säger man. Har du sopat saker under mattan, fram med det. Kommer de fram i ljuset försvinner de och/eller tappar sin kraft och makt över dig.

RÅD: Det här är en väldigt bra vecka att ansöka om något du länge tänkt att ansöka om/till. Kanske en skola, ett stipendium - eller kanske ensam vårdnad.


HINDER: "Ole dole doff" *ler* Har du svårt att bestämma dig ibland? Låt inte detta hindra dig från att leva livet fullt ut. En bra tumregel är att ta reda på alla fakta och sen bara fatta ett beslut. Känns beslutet inte bra i magen, är det troligen inget bra beslut - eller kanske är det, det minst dåliga av bara två alternativ?? De flesta beslut kan vi ångra och reda ut i efterhand, ibland är ett dåligt beslut bättre än inget alls. Sluta vela - full fart framåt. *ler*

 

EKONOMITIPS: Bra ekonomisk vecka på många sätt! Det kanske känns konstigt för många att höra eftersom januari anses vara vår fattigaste månad. Trots det finns många positiva aspekter denna vecka - leta efter just dina guldkorn, de finns!


FÖRETAGARTIPS: Det här är en väldigt bra vecka att starta nytt företag, lansera nya produkter, sätta igång nya projekt - ja, att vara kreativ på tusen olika sätt. Sätt igång! *ler*Har du gjort din 2019 plan än? Jag har gjort en guide som hjälper dig att göra ett Lyckat Bokslut och få en Flygande Företagsstart 2019. 5-StegsModellen kan du ladda ner (Gratis) här: http://bit.ly/2Rih9rA / Jag har själv gjort det, det tog bara 20 minuter och det är det första jag läser på morgonen innan jag börjar jobba. Det är verkligen bra och håller mig fokuserad på vad som är viktigast.

 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Ess i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: "- Jag tar tillvara alla möjligheter att hitta, acceptera och uttrycka min sanning."


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som inte riktigt vet vad du tycker om saker och ting i livet, eller har svårt att säga vad du egentligen tycker och tänker.

 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: För par som bråkar mycket och ofta är detta en bra vecka att söka hjälp eller att gå skilda vägar... (Kram!)


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats där det serveras, framförallt, drycker. Kanske på en vinprovning, på systembolaget, på en bar eller på dryckes-avdelningen i mataffären! *ler* Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page