top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 51 enligt mina Tarotkort 181217

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!Tips! Högfrekvent distanshealing för vana mottagare den 19 december. Läs mer >


Nyhet: Divine Frequency Activation - för Jordänglar! >VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Hoppets Stjärna lyser över svåra situationer denna vecka. Oroa dig inte, vad det än är, det blir bra, kära du. Det här är en väldigt bra energi för oss alla - oavsett om vi oroar oss för små eller stora saker.


Oro beror på att vi tänker på en situation som ligger framåt i tiden och är fokuserade på att situationen får en ledsam eller dålig lösning/resultat. Oro är oftast inte något verkligt utan en skapelse av vårt sinne och vår fantasi. När vi oroar oss känner vi oss ofta hjälplösa, vilket kan späda på obehagskänslorna vi har. Allt detta kan leda till att vi till och med får ångest över något - någon som faktiskt inte hänt och kanske heller aldrig kommer att hända. Många av oss är väldigt bra på att jaga upp oss själva.


Steg 1 mot oro: Acceptera att det som är, är och att det som händer, händer.

Steg 2 mot oro: Fundera över vad du själv kan göra för att bidra till en positiv lösning. Spåna hej vilt! När vi agerar känner vi oss mindre hjälplösa vilket kan hjälpa oss att känna mindre oro.

Steg 3 mot oro: Håll dig sysselsatt, gärna med något som kräver både fysisk och mental uppmärksamhet. Ibland är, om så bara, 5 minuter utan att känna oro värt att sträva efter!

Steg 4 mot oro: Ha tillit. Lita på att saker och ting har en mening, fast du inte ser det just nu. Lita på att även svåra situationer ibland får en mirakulöst bra lösning. Du vet: - Mycket roligt kan hända på 24 timmar! *ler*2. Det här är en bra vecka att blicka tillbaka till vår barndom och se efter om där finns något - eller någon - vi behöver förlåta. Hoppets Stjärna styr även över detta och ger oss tröst och förmåga att äntligen släppa taget och bli fria!


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att använda våra idéer ännu mer kreativt. Har du någonsin tänkt att: - Det är ingen idé jag säger något, det är ändå ingen som lyssnar? Nå, denna vecka har vi stor chans att bli lyssnade på och att få igenom våra idéer. Heja, heja! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är vitt. Lyckotal: 12

 

TIPS: Om du tillhör den stora skara människor som inte sover så bra är det här en väldigt bra vecka att skapa nya och bra sovrutiner. Ge det en ny chans - att sova gott löser många problem.


RÅD: Det här är en bra vecka att fundera över våra ägodelar. Har vi för många? Vill vi ha fler? Se över dina ägodelar och behåll endast de som har ett känslomässigt eller monetärt värde. Dags för årets sista rensa och röj alltså! *ler*


HINDER: Solen har stor makt i Universum och i våra liv och den skiner alltid – även när vi inte ser den. Solen ger värme och tinar upp våra frusna kroppar. Den skapar liv och framkallar leenden. Vill du må lite bättre, vill du ge liv åt idéer, vill du få hjälp att skapa mirakler?


Gör så här: Blunda och färdas ett par kilometer upp i luften, mot solen och över eventuella moln. Skapa en bild av det du vill ha, håll bilden i handen och låt solens strålar, stråla mot bilden en liten stund. Känn värmen och kärleken. Om du vill må bättre för egen del, låt bara solens strålar, stråla mot dig en stund. Säg tack och vänd tillbaka till jorden.

 

EKONOMITIPS: Kortet vi får här vill inspirera oss att mer och mer och oftare och oftare använda vårt Högre Jag för att få hjälp även med ekonomiska saker. Vi har alla en del av oss som vet allt – alltså vårt Högre Jag. Visst är det fantastiskt! Tänk att du har tillgång till en del av dig som vet precis allt, även hur du ska få till en bra ekonomi. Använd denna resurs, den är dessutom helt gratis! *ler*


FÖRETAGARTIPS: Ibland satsar vi företagare på fel saker, det är inget konstigt med det. Då har vi två val. Satsa ännu mer, för att vi tror på produkten/tjänsten så mycket - eller helt enkelt bara lägga ner det och satsa på något annat. Om du har en produkt eller tjänst som du känner är en felsatsning - handen på hjärtat... ska du lägga ner det eller satsa ännu mer? Bara du vet - fatta ditt beslut så snart som möjligt. /


Tips: Fira dina framgångar så blir de fler! Till videon >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Styrkan från Stora Arkanan och lyder: -Jag lever helt och fullt och litar alltid på min inre styrka. Jag står stadigt i alla situationer!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som tycker att livets väg känns lite vinglig och har svårt att lita på dig själv och din förmåga.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka att ge de "kvinnliga finesserna" fritt spelrum. Vad betyder nu det? *ler* Jo, allt som har med pynt och trivsamhet har stor förmåga just nu att stärka er relation. Så ös på med pepparkakor och julpynt. Även män får delta! *ler*

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon jobbet - oavsett om det är ett fast jobb eller en projektanställning! *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page