top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 50 enligt mina Tarotkort 181210

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!Nyhet: Divine Frequency Activation - för Jordänglar! >VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här blir en god och kärleksfull vecka på tusen olika sätt! Var uppmärksam och håll utkik efter det sätt som just ditt liv får en extra guldkant på, just nu! / Vet du, ett utropstecken efter budskapet duger inte, det här är så viktigt att jag sätter två utropstecken efter det!! *ler*


2. Oj, ännu mer kärlek! Nästa kort står för kärleksfulla nyheter. Återigen, håll utkik efter goda nyheter i just ditt liv. Ibland kommer kärleksfulla nyheter tillsammans med stora trumpeter och fanfarer, ibland smyger de sig in som en liten viskning. Uppmärksamma allt, litet som stort och gläds över hur snabbt livet kan förändras till det bättre! *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att våga ta ett steg tillbaka och vänta på att rätt tillfälle infinner sig. Det här är inte veckan då vi bör strida för att få vår vilja och våra önskningar uppfyllda. Allt kommer lättare till oss om vi bara tar ett steg tillbaka och gör oss redo att ta emot.


 

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 8

 

TIPS: Har du upplevt mörker och oro den senaste tiden, denna vecka lyser solen (kanske mer på ett andligt plan än fysiskt) och du kan se klart igen.

RÅD: Det här är en bra vecka att köpa julklappar på, det finns stor chans att du till och med hittar det du vill till extra bra priser!


HINDER: Ibland kan vi verkligen bli känslomässigt överväldigade och agera efter känslomässiga och undermedvetna rädslor. Det kan vara jobbigt - men mänskligt. Det är inget fel på dig så oroa dig inte - det är bara en del av livet.

 

EKONOMITIPS: Den här veckan är det viktigt att tänka i nästa led och komma ihåg att det är långt till lönen i januari. Gör inga stora impulsköp utan att tänka efter ordentligt först.


FÖRETAGARTIPS: Det här är en bra vecka att se över vad du har i "pipeline" och satsa lite extra tid på att utveckla dina kommande projekt och produkter. Detta tips gäller även dig som tycker att du har fullt upp i företaget redan nu. //Tips: Liten lektion om hur du kan få fler kunder med rätt "Branding" > Lycka till - alla småföretagare behövs, så även du!


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tio i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är i harmoni med mig själv och alla jag älskar!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som varken känner dig i harmoni med dig själv eller med omvärlden.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här kan bli en mycket kärleksfull och lekfull vecka! Dra nytta av dessa kärleksfulla energier, gör roliga saker tillsammans, busa och gå på dejt för att bygga er relation extra stark.

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en bokhandel eller ett bibliotek! *ler*


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page