top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 49 enligt mina Tarotkort 181203

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Högfrekvent och individuell Distanshealing för vana mottagare den 5 december >


Nyhet: Divine Frequency Activation - för Jordänglar! >VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här blir en riktigt fin vecka för familjer! Tänk på att till kategorin "familj" hör även mycket goda vänner. Med detta menas att det är mer lyckosamt - det bidrar till glädje, harmoni och kreativitet - att välja att umgås med familj istället för att lägga tid på att vara på platser där det bara är en massa främlingar. Exakt vilken lycka det kommer att ge just dig, vänta och se! *ler*


Om du känner någon som är lite utanför - varför inte bjuda in dem i din familj?


Dessutom, om det har varit lite problem i din familj ska du veta att denna vecka är den perfekta tiden att läka trasiga relationer.


2. Det här är en väldigt bra vecka för kommunikation! Om du länge velat be någon om något, gör det denna vecka. Handen på hjärtat... Har du funderat på att börja nätdejta? Det här är absolut en bra vecka för det också! *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att tänka lite smart! Hm... vad kan det betyda?? Om du skulle vara lite smart just nu i ditt liv, vad skulle det vara?? Tänk efter kära vän, tänk! *ler*


Jag vet inte vad det betyder för alla, kollektivt. Det jag får till mig är en himla massa ordspråk - kanske kan de ge dig lite tips på hur du kan tänka smart? *ler*


Tips för att få igång din fantasi och tänka smart:

  • Bättre fly än illa fäkta

  • Bättre sent än aldrig

  • Bättre en fågel i handen än tio i skogen

Lycka till! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är silver. Lyckotal: 2

 

TIPS: Längtar du efter kärlek men är rädd att riskera ett brustet hjärta? Börja träna på att ge än mer kärlek till din familj, vänner, kollegor och främlingar. Då blir steget plötsligt inte så stort den dagen då HAN/HON står där framför dig! *ler*

RÅD: Det är inte fel att vara rik. Det är tvärtom väldigt härligt. Då känner vi oss trygga, kan göra roliga saker, fatta kloka beslut - och inte minst, hjälpa andra ännu mer. Denna vecka är det fördelaktigt att få sina pengar att växa. Hur vet jag inte, det får du fundera på. *ler*


HINDER: Ibland befinner vi oss i situationer där vi känner oss både hjälplösa och maktlösa och vi vet inte hur vi ska vända oss för att hitta lösningar. Kom ihåg, det här är bara en känsla. Alla dina kloka erfarenheter, färdigheter och talanger finns fortfarande där inom dig!

 

EKONOMITIPS: Den här veckan är det bra att se över hur man handskas med pengar och fundera över vad som är vi - och vad vi har ärvt. Exempel: Kanske har man vuxit upp med en sträng mamma eller pappa (eller både och) som tyckte att lyx eller flärd var nonsens och inget att lägga pengar på - vilket kanske fått till följd att man får dåligt samvete när man köper minsta lilla sak till sig själv?


// Alltså, när du hanterar pengar, räkningar, inkomster och inköp denna vecka - lägg märke till hur du gör det och fundera på om det är ett sätt du trivs med? Om du märker att du tagit efter någon annan - byt till ditt sätt.


FÖRETAGARTIPS: Det här är en väldigt bra vecka att spendera lite tid med att gå igenom sina mål. Hur ligger du till? Behöver du göra vissa justeringar? Koppla gärna dina mål till olika känslor. Typ: går det bra för företaget, går det bra för dig och när det går bra för dig - vad ska du göra då? Resa? Tillbringa mer tid med nära och kära - eller vad? *ler*


// Har du upplevt att kunder avbokar och förlorat mycket pengar på det? Läs denna magiska ord-för-ord instruktion om hur du undviker det. Lycka till - alla småföretagare behövs, så även du!


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Kejsarinnan från Stora Arkanan och lyder: - Jag är en blomstrande trädgård där kreativitet får liv, där träd bär frukt och blommor skänker skönhet åt världen.


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som inte alltid ser, eller förstår, vilken storslagen och magisk människa du är! *ler*


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka är det bra att fokusera på: balans, i relationen. Vad är en balanserad relation för dig? Är det att ni delar på hemarbetet? Är det att ni har samma tillgång till egen tid? Är det att ni växlar mellan vems familj ni ska åka och fika hos? Ja, vad kan det vara i ert fall? Fundera kära du! *ler*

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats för akrobatik. Det är lite fel årstid för cirkus så kanske kan det vara en gymnastikuppvisning, Pole Dancing eller kanske på ett yogapass! *hihi* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page