top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 47 enligt mina Tarotkort 181119

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Högfrekvent och individuell Distanshealing för vana mottagare den 21 november >
VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en mycket bra vecka att bjuda in till fest och trevligheter. Kanske tänker du att november månad bara är en transportsträcka fram till jul och ledighet, nej då. Det du gör nu lägger grunden för en mycket trevlig julmånad där du själv får inbjudan till diverse kalas. Kortet vi får berättar om fest, men det är en avslappnad sådan. Du behöver alltså inte ställa till med årets evenemang - bara något lite extratrevligt, utan stress! *ler*


2. Ofta tänker vi nog att vi lär känna oss själva under uppväxtåren och att vi då lär oss vad vi är bra på och mindre bra på. Men, det stannar inte där! Den här veckan erbjuds vi chansen, om tar den - att förstå att det finns många fler saker vi är bra på. Denna vecka kan bli som att öppna en rolig, personlig skattkista! // Oj, så spännande, undrar vad jag kommer att upptäcka att jag kan! *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att söka ny vägar och utmaningar för att utveckla oss själva lite, lite mer. Vi människor har en sådan enorm potential - det glömmer vi ibland bort! Det är alltså dags att bli ännu lite mer inspirerande, entusiastisk - och ta lite fler risker. Det blir dock inte fritt fall, nej då - Universum finns där och hjälper oss. Har du dragit dig för att ta tag i en jobbig uppgift? Passa på denna vecka, energierna är verkligen på din sida!


 

Lyckofärger denna vecka är brunt. Lyckotal: 8 (Härligt! 8 sägs tyda på goda finanser! *ler*)


 

TIPS: Längtar du efter att få mer gjort? Vila då lite mer. Efter en stunds vila blir du dubbelt så effektiv. *ler*

RÅD: Många gånger uppmanas vi, i Tarotskopen av mina guider, att stå upp för oss själva, för våra idéer och det vi tror på. Icke denna vecka. Hamnar du i en situation denna vecka verkar det bättre att vika ner sig och lägga ner sin röst. Troligen är det en situation vi inte kan vinna och då är det bättre att spara på krafterna.


HINDER: Tålamod är bra, ja rent av en dygd. Men, om du har varit tålmodig länge nu, kanske du har varit det lite för länge? Det kanske är dags att bli lite otålig och sätta fart på energierna och bestämma var skåpet ska stå? *ler*

 

EKONOMITIPS: Det här är en väldigt bra ekonomisk vecka. Vi får liksom högsta kortet, det är inte mycket mer för mig att tillägga. Det betyder att ALLT är möjligt. Förvänta dig ett mirakel - eller två. // Personligen säger jag Jippie - du också?? *ler*


FÖRETAGARTIPS: Gick företaget lite sämre förra veckan eller förra månaden? Blir du lite skärrad av det? Lugn!! Kom ihåg att livet som företagare kan gå lite upp och ner. Döm inte framtiden baserat på din historik. Kom ihåg: Mycket roligt kan hända på 24 timmar! *ler* // Har du upplevt att kunder avbokar och förlorat mycket pengar på det? Läs denna magiska ord-för-ord instruktion om hur du undviker det. Lycka till - alla småföretagare behövs, så även du!


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Nio i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag njuter av frukterna av mitt arbete och slösar inte bort en sekund!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som ser framgångar som en pricka-av-lista. Stanna upp och njut av allt du gör, slösa inte bort segerns sötma genom att jaga efter nästa sak på din lista.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan du uppleva att det bli lite grus i maskineriet. Men, det ser inte ut som nytt "grus", kära du. Snarare verkar det vara gamla erfarenheter, upplevelser eller problem som surfar upp till ytan och ställer till det. Kom ihåg; det som kommer upp till ytan, vad gäller tidigare saker, behöver du inte ta som nya problem. Bara se dem, så försvinner de.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats där det finns djur. Kanske ska du boka en ridlektion? Åka till en kennel och köpa en hund? Åka till rastgården? Boka ett boende på en bondgård? Göra upp planer för att söka till nästa års "Bonde söker fru"? *hihi* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page