top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 46 enligt mina Tarotkort 181112

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!

VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en mycket kärleksfull vecka! Passa på att göra, planera, starta eller köpa något du älskar. Det kommer att bli otroligt lyckat! Det kan vara allt från att planera en semesterresa, om det är något du älskar - till att köpa ett husdjur, äntligen lära dig japanska eller att dansa salsa! Surfa nu ordentligt på denna våg av kärlek - och var inte blyg, du kan välja flera saker! *ler*


2. Det här är också en mycket bra vecka för att samla på sig saker och ting! - Va, tänker du - skulle man inte rensa och röja? *ler* Jodå! Sakerna jag pratar om är på ett lite annat plan. Bra saker att samla på denna vecka är minnen, leenden och alla andra saker som höjer din livsenergi och tänder ditt inre ljus! Vad tänder ditt ljus? Vad ska du samla på denna vecka? *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att uppskatta allt vi har, ännu lite mer! Varför inte ta ett varv därhemma och stryka över dina saker och verkligen känna tacksamhet över allt du har?


Förslag: Gå fram till en krukväxt och berätta att du tycker om den och att den är vacker. Öppna linneskåpet och stryk över de mjuka lakanen och tacka för att de omsluter dig och låter dig sova tryggt om natten. Öppna din favoritflaska med hudkräm - känn lukten och känn tacksamhet över att den håller din hud mjuk och smidig. // Som du ser, det finns massor av saker att vara tacksam över. Du kan till och med gå till dörrmattan i hallen och tacka den för att den är så bra att torka av skorna på! *ler*


Varför är det så viktigt att vi uppskattar - och är glada och tacksamma över det vi har? Jo, det höjer vår energi / vibration och när vi gör det kommer vi i samklang med vårt högre jag (som ju redan älskar både oss och allt vi har eller gör) och energin som strömmar genom allt i hela universum. Det, i sin tur, gör att vi får mer av allt vi älskar - men framför allt, det skapar en härlig känsla av glädje och samhörighet inom oss - och den är oslagbar, inte minst för att tända vårt inre ljus!


 

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 2


 

TIPS: Ju mer vi älskar oss själva, desto mer kärlek kan vi ge - och ta emot! Vill du att andra människor ska älska dig lite mer - älska dig själv lite, lite mer. Bra vecka för att utveckla lite mer egenkärlek.

RÅD: Många människor oroar sig för att göra fel. Oroa dig inte. Om du menar väl kan du aldrig göra riktigt fel. Denna vecka kan det uppstå missförstånd - men det kommer du snabbt att reda ut om du behåller ditt lugn och minns att du menade väl.


HINDER: Vill du att livet ska bli roligare - gör roligare saker! Vi får ingen stjärna i himlen för att vi står ut med tråkiga liv. Att leva ett tråkigt liv sänker vår energi / vibration och då drar vi gärna till oss, både tråkiga saker, och människor som som inte heller trivs med sina liv. Det blir liksom en ond cirkel - bra tillfälle denna vecka att bryta en tråkig cirkel.

 

EKONOMITIPS: Det här är en bra vecka att påbörja ett sparande. Det spelar ingen roll om du inte vet vad du ska spara till. Bara börja så klarnar det snart varför du fick detta råd just nu! *ler* / Kanske väntar något jätteroligt lite längre fram, som vi inte vet om just nu?!


FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det mycket bra att lägga fokus på balansen i ditt liv. Hinner du med allt du vill? Hinner du med både företag, fritidsintressen, hem och familj? Inte?? Med lite justering, omorganisering och omprioritering kommer du att hitta nya sätt att leva ditt liv på. Bra vecka för detta - skjut inte upp det utan ta dig en funderare redan nu på hur du kan skapa mer balans. Det går! *ler* // Vill du hitta kunder på Instagram? På denna sida finns en gratis pdf-fil fylld med råd >


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Översteprästinnan från Stora Arkanan och lyder: "- Svaren och kunskapen jag söker finns redan inom mig".


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som känner dig lite förvirrad eller obeslutsam. Kom ihåg: Du vet redan allt - lita på din intuition.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Fråga att fundera över: Är det lika illa att undanhålla information som att ljuga?


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på ett slott! Se dig omkring kanske är det slottsvisning eller julmarknad på ett slott i närheten? *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page