top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 45 enligt mina Tarotkort 181105

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Högfrekvent och individuell Distanshealing för vana mottagare den 7 november >
VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en spännande vecka på flera sätt! Dels är det en vecka då kreativitet råder. Vill du skapa något, börja nu. Det kan vara allt från att skapa ett företag till att bli klar med en tentamen eller kurs. Det är också en vecka då goda nyheter kan komma från en person som du samarbetat med tidigare. Kanske en tidigare chef hör av sig med ett nytt jobberbjudande. Kanske banken har ändrat sina regler och plötsligt godkänns din låneansökan som tidigare fått avslag. Fantasin sätter gränser, håll utkik efter mycket goda nyheter!


2. Det här är en vecka då energierna är höga men det är ändå viktigt att varva handling med vila. För att du ska vara i fas för att ta emot de goda nyheterna är det, nästan ännu viktigare än vanligt, att du håller känslor och nerver i styr, genom att meditera, promenera i skogen, ta lång sköna bad eller göra lite yoga. Välj en viloform som passar dig. Kom ihåg: att sitta i soffan och titta på film och äta praliner är trevligt men ger inte den djupa inre vila och återhämtning som korten vill uppmuntra oss till här. *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att bli ännu lite mer organiserade i våra liv. Du vet, om vi inte själva styr över vår tid så kommer gärna andra med sina krav, förväntningar och önskningar och styr våra liv åt oss. Dags att tacka nej lite oftare alltså, och följa ditt eget schema.


 

Lyckofärger denna vecka är rosa. Lyckotal: 10


 

TIPS: Längtar du efter att resa ut i världen? Gör hela processen från att boka resa, hotell och äventyrliga utflykter. Det enda du inte behöver göra är att trycka på "godkänna order" ännu - om inte pengarna finns. Men om du leker med denna process kan du bli förvånad över att möjligheter och pengar plötsligt uppenbarar sig så att du verkligen kommer iväg! Lycka till och ha det så roligt! *ler*

RÅD: Många människor känner inte alltid den inspiration över livet som just du gör. Använd din inspiration och lys upp vägen för andra. Det kommer att ge dig en enormt stor inre glädje och tillfredsställelse. Bry dig inte om att du kanske inte har en hel strålkastare att erbjuda, även ett litet ljus kan göra nytta för många!


HINDER: Det kan kan du inte träffa dina vänner, din familj och släktingar så ofta som du skulle vilja? Låt inte det bli ett hinder - använd de sociala medierna så minskar du på känslan av isolering och ensamhet. Och kom ihåg: på ett annat plan hör vi alla ihop - ingen är isolerad från andra människor.

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Det här är en väldigt bra vecka att göra en budget eller beräkning av alla fasta kostnader. Kanske upplever du att du tjänar en del pengar men att det aldrig blir så mycket över? Gör ett överslag över alla kostnader på ett år och dela med tolv månader så får du en tydlig bild. Det är väldigt ofta fler utgifter än vad man tänker sig från början. När du fått en tydlig bild kan du börja strukturera om dina kostnader och kanske välja att prioritera på ett annat sätt.


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det mycket förmånligt att skapa samarbeten med andra företagare! Vilken produkt eller tjänst skulle du kunna samarbeta kring som får fart på ditt företag? Ta papper och penna och kasta ner tio idéer - både bra och dåliga, bara skriv. Läs sedan igenom din lista och välj ett eller två som känns inspirerande. Veckans energier ger dig extra skjuts så det är bara att köra igång. *ler* // Vill du hitta fler kunder - läs denna guide, kostnadsfritt > 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Åtta i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag agerar snabbt när tiden är rätt!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Det här är en bra affirmation för dig som känner dig otålig och tycker att saker och ting går för långsamt. Kom ihåg: Inget går för långsamt - tajmingen är alltid viktigast!


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka finns det risk att känslor kommer att fördunkla våra omdömen. Kom ihåg att inte låta känslorna ta över i en situation innan du vet exakt vad det handlar om. Ställ följdfrågor och håll nerverna under kontroll så blåser det snart över utan att lämna bittra eller ledsna spår.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats där andra länder finns representerade. Det kan vara en utlandsresa, på bibliotekets avdelning för reseskildringar eller kanske på en resebyrå. *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page