top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 43 enligt mina Tarotkort 181022

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Högfrekvent och individuell Distanshealing för vana mottagare den 24 oktober >
VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en bra vecka att unna sig något litet extra, om det går. Det kan vara i form av en present, lite egen tid eller en upplevelse av något slag. Oroa dig inte, det är inte egoistiskt - tvärtom är det viktigt, du är viktig!


2. Veckorna springer iväg, snart är det jul! *ler* Det här är en mycket bra vecka att sätta sig med penna, och det stora blocket *ler* och planera de kommande två månaderna. Mat, julklappar, resor, besök - vad vill du börja planera? Glöm inte att planera in lite vila också!


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att fundera över vilka människor vi har förlorat kontakten med? Det kan vara någon som går och längtar efter ett telefonsamtal från dig! Ett samtal till någon från förr kan ge oväntade fördelar och glädje.


 

Lyckofärger denna vecka är gult och guld. Lyckotal: 11


 

TIPS: Känner du dig lite värdelös ibland? Ingen fara, det gör väldigt många andra också. När/om det händer, kom ihåg att du är i gott - och stort - sällskap. Och kom ihåg: bara för att man ibland kan KÄNNA så, betyder det inte att man ÄR det. Alla människor ÄR värdefulla, även du!

RÅD: Halvfärdiga saker är inte kul - det här är en bra vecka att avsluta projekt på!


HINDER: Det kan kännas tråkigt om man inte har pengar att köpa allt man vill - eller göra allt man längtar efter. Men det betyder inte att man inte kan göra roliga saker för det, eller njuta av livet. Tack och lov är luften och vår underbara natur gratis - och solen skiner i överflöd över både fattig och rik!

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Det här är en väldigt bra vecka att se över avtal, försäkringar och lån för att sänka månadskostnaderna! Så, när telefonförsäljaren ringer, släng inte på luren. *ler* Skämt åsido, ta gärna fram dina nuvarande kostnader och beta av en efter en - kanske blir du förvånad över att det fanns så mycket utrymme för sänkta kostnader.Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det bra att lägga lite extra tid på att se till så att du har ordning och reda i ditt företag. Det gäller allt från papper och kvitton till att skrivbordet är städat. *ler*

// Vill du hitta fler kunder - läs denna guide, kostnadsfritt > 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Drottning i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag älskar livet och livet älskar mig!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation passar bra för dig som ibland tycker att livet ofta består av en förfärlig massa motgångar.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en mycket bra vecka där harmoni och glädje kan föra er närmare varandra. Dra extra nytta av dessa härliga energier genom att gå på dejt med varandra, köpa små kärleksgåvor - eller något annat mysigt.

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats där det finns instrument! Kanske på en konsert, i en musikaffär eller kanske på ett museum för instrument? *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page