top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 42 enligt mina Tarotkort 181015

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!
VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en bra vecka att tänka först och tala sen! Ibland är det bra att vara ivrig och spontan men denna vecka kan vi tjäna på att vara lite mer strategiska, att tänka några steg framåt - tills vi vet mer om situationen vi är i och människorna vi har att göra med. Tänk smart alltså! *ler*


2. Vet du, vissa saker är helt enkelt inte värda att bråka över. Veckans andra budskap vill uppmuntra oss att inte lägga energi på de små detaljerna just nu utan låta udda vara jämnt och fokusera på helheten. Låt småaktiga eller missunnsamma människor vara - bara gå därifrån, låt dem inte dra ner dig till sin nivå.


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att tänka lite större och att drömma lite mer! Vi har alla en fantastisk kapacitet och möjlighet att skapa både små och stora mirakel i våra liv. Det är lätt att glömma bort när vardagens alla sysslor och måsten trängs om att få vår uppmärksamhet. Skapa lite tid för dig själv varje dag och pyssla om dina drömmar. Rita, måla, visualisera, bygg drömtavlor och fira allt du åstadkommer - det banar väg för ännu större segrar. Lycka till! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är brunt och terrakotta. Lyckotal: 12


 

TIPS: Känner du ofta tidsbrist? Kom ihåg, det är mindre viktigt att huset är städat och mer viktigt att du, familj och vänner trivs i huset. // Du kan även låna och prova mitt gamla mantra: För familjen och härden har jag all tid i världen. *ler*

RÅD: Om du ser dig som en vinnare ser andra dig som en vinnare också!


HINDER: Det är trist när tråkiga saker händer och människor är dumma. Men kom ihåg, när något ledsamt händer, att sörja en stund och sedan aktivt leta efter lösningar. Ingen är värd att du mår dåligt.

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Det här är en väldigt bra vecka för den som vill låna pengar till något extra viktigt - ett hus eller lägenhet, till exempel. Men kom ihåg; förbered dig väl innan du gör din ansökan.


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Denna vecka är det bra att helt skifta fokus och titta på dina produkter och tjänster ur kundens perspektiv. Tänk alltså: vad får de när de handlar av eller anlitar dig - istället för; vad får du. Kanske hittar du något du vill rätta till i ditt produkt- eller tjänsteutbud som leder till mer försäljning, för bådas bästa?! // Vill du ha fler kunder - läs denna guide, kostnadsfritt > 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fem i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag har känt av förluster i mitt liv men väljer att lära av dem för att blomstra i framtiden!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation passar bra för dig ibland tycker att det är svårt att lämna gamla sorger bakom dig och istället se på dem som bra saker att lära av och kanske, till och med, dra nytta av!


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det kan vara tufft att få en relation att funka och ibland kanske du och ibland kanske din partner vill ge upp. Det är ok - det viktiga är att ni inte ger upp samtidigt. De flesta relationer är verkligen värda att kämpa för.


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en plats med många färger! Kan det, till exempel, kanske vara på ett konstmuseum eller i en färgsprakande park full med träd som lyser i höstens alla färger? *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page