top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 40 enligt mina Tarotkort 181001

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Workshop - Aktivera ditt Pengaflöde, start 1 oktober 2018 (enda gången i år).VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det här är en väldigt bra vecka att vända sig bort från allt och alla som inte längre passar dig som person, eller det liv du vill leva. Låt säga att du på djupet av ditt hjärta bestämt dig för att följa din dröm, att satsa på något som du verkligen vill. Låt säga att du möts av negativa kommentarer och höjda ögonbryn från vänner eller familj... det är tufft! Men, är deras åsikter viktigare än din dröm? Det är frågan att ställa sig denna vecka!


Djupt rotat inom alla oss finns fortfarande ett stråk av rädsla kvar för att bli uteslutna ur klanen. För väldigt länge sen klarade vi oss inte ensamma, vi behövde beskyddet, sällskapet, kunskapen och det kollektiva ansvaret att skaffa mat. Så är det inte längre. De flesta klarar sig idag utmärkt själva - och utan att för den skull vara ensamma. Var inte orolig, du klarar dig själv - följ ditt hjärtas röst, säger vårt första budskap.


2. Många människor upplever att livet är tungt, tufft och jobbigt. Det måste inte vara det, det finns många saker som gör livet roligt och enklare. Andra budskapet denna vecka vill uppmuntra oss att lyfta blicken och se vårt liv, lite från ovan.


När vi ser den större bilden av våra liv, när vi har ett s.k helikopterperspektiv, har vi lättare för att se vägen bakåt (våra erfarenheter och den kunskap vi fått) - och inte minst, den bästa vägen framåt. Detta perspektiv hjälper oss att använda alla delar av oss och allt som vi blivit, för att skapa ett enklare och roligare liv.


3. Veckans tredje budskap är ett roligt tips! Det säger, var uppmärksam mot människor du möter, en groda kan verkligen vara en prins!!


Det kan betyda att du träffar en ny kärlek, så klart! Men, det kan också betyda att du möter en person som du tycker verkar simpel och betydelselös för ditt liv, som plötsligt kommer med ett pangerbjudande eller ger dig kartan till Ali Babas grotta fylld av rikedomar. // Symboliskt sett! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är rött. Lyckotal: 1


 

TIPS: Kom ihåg: släpp taget och låt gå. Det är bara då du kan öppna dig för allt det nya som, så att säga, "trängs i farstun" och vill komma in i ditt liv!

RÅD: Om du börjar känna dig lite gammal, stel och tråkig, måste du inte acceptera situationen - sök lösningar som lockar fram, och framhäver, människan, kvinnan/ mannen du verkligen vill vara.


HINDER: Oj, det här är nog inget hinder.... budskapet jag får här lyder tydligt och klart:


Moder Jord tackar för i år! Hon hoppas att vi alla har njutit av hennes gåvor, blommor, frukter och grönska. Hon lovar att komma tillbaka nästa vår. Nu är det dags för vila och att (på ett energiplan) reparera det som blivit slitet under året och att förbereda jorden för en strålande framtid. Allt är bra. Allt är kärlek.


//Notera; Jag hävdar inte att Moder Jord talar genom mig, men det var detta jag hörde tydligt och klart inom mig - och då är det bara att lyda och skriva det jag får till mig. *ler*)

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Denna vecka är det bra att lägga lite extra pengar på hem och familj - det som investeras i nu kommer att ge mycket glädje under lång tid framöver. *ler* (Tips: Boosta din ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Kom ihåg: När man är egen företagare så är oftast inte omsättningen lika från månad till månad - det kan gå lite uppåt och nedåt. Se det som ett naturligt flöde, som en hög- och lågkonjunktur i miniatyr. Få inte panik, behåll lugnet, jobba lite extra med dina mål och din affärsplan så ska du se att det snart blir högkonjunktur igen!


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tio i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag njuter av att vara en viktig del av min familj!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation gäller även dig som inte har en familj, affirmationen kan även gälla, användas för, vänner och/eller kollegor.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det är som det är! Ibland är det läge att förändra saker och ting men denna vecka ser det lite bättre ut att bara lite humoristiskt tänka: Ja, ja - det är som det är, min partner är som han/hon är - och låta saker och ting passera - kanske med ett litet leende i smyg. *ler*

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på ett företag, en kurs i företagande eller på en plats där man köper papper och saker som företagare ofta använder. *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page