top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 39 enligt mina Tarotkort 180924

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!


Tips: Workshop - Aktivera ditt Pengaflöde, start 1 oktober 2018 (enda gången i år).VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Det är jättebra att vara hjälpsam - och många av oss behöver kanske bli lite bättre på det... Men, det ska inte innebära att du åsidosätter dina egna behov. Denna vecka är det extra bra att träna på att vänligt och kärleksfullt säga nej!


2. Det här är en väldigt bra vecka att göra kreativa saker som att: starta företag, dra igång ett projekt - men också att hitta ovanligt kreativa lösningar på problem. Mmmm, låter toppen, vilket problem vill du lösa denna vecka? *ler*


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att vara en god och bra förebild för våra vänner, barn, familj och/eller kollegor. Du vet, alla lyssnar inte på vad vi säger - men de kan känna sig manade och inspirerade att göra som vi gör! *ler*


 

Lyckofärg denna vecka är orange. Lyckotal: 11


 

TIPS: Har du väntat länge på att få hjälp av en advokat, hantverkare - eller annan kunnig person, denna vecka kan din väntan vara över. Men, se till att vara förberedd om något speciellt behöver förberedas. Exempel: Om du bokat en målare, se till att ta bort alla möbler och ev täcka golvet med skyddspapper. Om du väntat på att advokaten ska höra av sig, se till att ha alla papper som rör ärendet i ordning. Och så vidare... *ler*

RÅD: Om det går väldigt bra för dig i livet nu så har du all anledning att känna dig stolt och glad över det. Men, räkna inte med att alla du möter är så himla glada för din skull. *ler*


HINDER: Kanske tycker du att det är jobbigt att växla årstid? Sommaren är slut, hösten är här, snart är det vinter - och om 3 månader är det julafton. *ler* Låt inte detta hindra dig, följ med i växlingarna och låt ditt hem - eller en del av ditt hem - spegla din favoritårstid!

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Denna vecka är det stor chans att det blir lite extra pengar över - ta tillfället i akt att fira något du gjort väldigt bra *ler* (Tips: Boosta din ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Denna vecka kan det bli lite trixigt med det ekonomiska. Ingen fara, det är bara tillfälligt i så fall. Se över dina utgifter denna vecka, om du inte känner att du kan påverka dina inkomster just nu - och, mycket viktigt, planera framåt! (Fler företagartips, gratis e-bok >)


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Åtta i Svärd från Lilla Arkanan och lyder: - Jag frigör mig själv från allt som håller mig tillbaka!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation är speciellt bra för dig som känner dig lite låst, fysiskt (du kanske måste vara hemma mycket för att du har småbarn) eller mentalt (du kanske håller dig själv tillbaka pga rädslor eller osäkerhet).


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om något händer denna vecka ta det med ro, låt stormen bedarra och hantera det när du/ni är i fas igen. Uttalade ord kan inte tas tillbaka, som du vet.

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon, över huvud taget!! *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page