top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 38 enligt mina Tarotkort 180917

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Är du sugen på lite förändring? Denna vecka är chansen stor att du möter någon som berättar om något väldigt spännande för dig. Exempel: Du har länge längtat efter att bestiga Mount Everest och plötsligt möter du någon som berättar exakt hur du ska göra. Exempel: Du har drömt om att börja dansa salsa och plötsligt möter du någon som berättar om en nyöppnad dansstudio. Exempel: Du vill starta företag och plötsligt möter du någon som berättar exakt hur du ska göra. // Vem skulle du vilja möta? Vilken förändring är just du sugen på? Håll ögonen öppna för nya spännande möten. *ler*


2. Det här är är även en väldigt bra vecka för olika typer av investeringar. Det kan vara monetära men det kan också vara i form av att börja en utbildning eller gå en kurs som berikar ditt liv.


3. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att dra oss undan världen ibland. Tempot i samhället är högt, tankarna flyger som projektiler, saker ska planeras och genomföras och människor drar i oss från alla håll. Då är det dags att säga stopp och belägg! Det här är en väldigt bra vecka att utforska vårt inre landskap, att ta en paus och gå från hjärnan till hjärtat och njuta av lite stillhet. Stillhet skapar harmoni, harmoni skapar samklang med vår själ. Där är det gott att bara vara.


 

Lyckofärg denna vecka är grått. Lyckotal: 3


 

TIPS: Kom ihåg att om du längtar efter något måste du ta ett första litet, litet steg i rätt riktning. Du vet, livet rör sig alltid - om du står still och känner dig stel, tråkig och låst , då springer livet om dig och du vaknar upp en dag och tänker yrvaket: - Vad hände? *ler*

RÅD: Om du behöver råd är det förmånligt denna vecka att vända sig till äldre kvinnor med stor livserfarenhet. Kanske till din mamma, farmor, mormor eller moster?


HINDER: Kanske tyckte du om att måla, rita eller vara kreativ på andra sätt förr. Det är inte försent än. Att vara kreativ sätter fart på livsandarna och är speciellt bra just nu om du känner dig lite låst.

 

Nyhet - EKONOMITIPS: Denna vecka är det väldigt bra att sluta med något för att förstärka ekonomin. Vad kan det vara i ditt liv så får pengarna att rinna mellan fingrarna? *ler* (Tips: Boosta din ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Har det gått trögt i företagande på senare tid kommer goda nyheter nu. Ideér och planer du gör denna vecka kommer troligen att falla riktigt väl ut. Alltså, tillbaka ritbordet, som man säger! *ler*. (Fler företagartips, gratis e-bok >)


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Ess i i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag tar tillvara alla möjligheter att ge och ta emot kärlek!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation är speciellt bra för dig som vill bli lite mer kärleksfull mot dig själv och andra eller rent av vill träffa en ny hjärtevän.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här är en bra vecka för de som (tråkigt nog) vill skilja sig. Det ser ut att gå smidigt och att ni får oväntad hjälp på vägen att lösa det som måste lösas. Kom ihåg att börja se framåt så snart som möjligt och inte stanna i det ledsamma.

Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på en föreläsning eller kurs! *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page