top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 37 enligt mina Tarotkort 180910

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.


1. Vissa saker kan vi påverka - andra kanske inte så mycket? Veckans första budskap vill inspirera oss att fokusera på det vi själva kan påverka. Det kan vara en hel sak eller delar av en sak.


Exempel: Du kanske inte kan påverka din chef att ge dig högre lön men du kan påverka det sätt du gör ditt arbete på så att det inspirerar din chef att ge dig högre lön.


Exempel: Du kanske inte kan tvinga din själsfrände att träffa dig men du kan påverka situationen själv genom att vara ute och synlig, du kan påverka att du trivs med dig själv och ditt liv, du kan påverka hur du presenterar dig för världen. Härligt, eller hur! *ler*


När vi upptäcker att det finns många saker vi själva kan påverka, i sin helhet eller en liten del - då kan vi mycket lättare hitta inspiration och kraft i vilken situation som helst.


2. Det här är en jättebra vecka för den som behöver hjälp med papper och legala frågor. Har du problem som du gömt undan - fram med det, sök hjälp och lös det!


3. Hjälp andra så hjälper du dig själv. Veckans tredje budskap vill inspirera oss att hjälpa varandra ännu lite mer. När vi hjälper någon är det som att kasta en sten i sjön - det bildas ringar på vattnet. Dessa ringar blir större och större och snart kommer en ring och omfamnar dig, hjälper dig. Det kanske inte är personen som du hjälper, som hjälper dig tillbaka - hjälp kan komma från oväntat håll.


Vi kan hjälpa varandra på många sätt. Vi kan ge inspiration, ge till välgörenhet, ge av vår tid och vår kunskap. Minsta lilla du hjälper någon annan är guld värt!


 

Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 6


 

TIPS: Kom ihåg: vill du resa till en främmande stad eller land måste du ta reda på hur du ska komma dit. Du måste göra en plan. Samma sak gäller för saker i livet du vill få, ha eller bli. Du måste göra en plan. Om du gör planen hjälper Universum dig med resten.


RÅD: Om du inte lyckas 1a, 2a, 3e eller fjärde gången, ge inte upp! Ibland kan vi behöva göra om saker många många, gånger för att lyckas. Kom ihåg: det tog många år och tusen försök innan glödlampan var klar och uppfunnen. Visst är vi alla glada att Herr Edison inte gav upp! *ler*


HINDER: När vi vet vad vi vill ha är det bra att hålla fast vid det. Men kom ihåg, ibland tjänar vi på att vara lite flexibla.


 

Nyhet - EKONOMITIPS: Denna vecka är det mycket förmånligt att stärka ekonomi genom att skapa nya kreativa projekt eller måla upp en bild av hur vi vill ha det ekonomiskt framöver. Kanske är det dags att börja bygga en s.k. Drömtavla? Räcker det inte med en tavla - använd hela väggen. *ler* (Tips: Boosta din ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: "Kill your darlings". Kanske har du tjänster eller produkter som du är mycket förtjust i - men säljer lite av. Då kan det vara dags denna vecka att helt objektivt ta en titt på ditt utbud och ta bort det som inte säljer för att ge mer fokus åt det som säljer bäst! Alternativt att ta på den kreativa hatten och göra om dina favoritprodukter så att de även blir dina kunders favoriter. Nyckelord: kreativitet och objektivitet. (Fler företagartips, gratis e-bok >)


 

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är 7 i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag uppskattar mina fantasier och en dag blir de verklighet!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation är speciellt bra för dig som redan använder, eller vill börja använda, visualisering för att nå dina mål.


 

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Kort och gott! Det här är en finfin vecka att planera en familjesemester!


Singlar: Denna vecka ser det fördelaktigt ut att träffa någon på ett möbelvaruhus. *ler* // Lycka till!


Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


 

[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page