top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 36 enligt mina Tarotkort 180903

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Denna vecka ligger det mycket kärlek i luften! Använd denna underbara energi på det allra bästa sättet i just ditt liv! Kanske genom att fria till din käresta? Kanske köpa en valp? Kanske kontakta någon du inte pratat med på länge men längtat efter? Kanske be om förlåtelse för något? Kanske....? Ja, vad kan just du göra? *ler*

2. Det här även en mycket bra vecka att söka nytt jobb på. Speciellt för dig som vill gå från något ganska bra till något ännu bättre! Om du hatar ditt jobb är det bästa första steget att bli lite mer neutral i dina energier (varken tycka bra eller dåligt om jobbet) och sedan söka nytt jobb.

3. Har du väntat på ett ekonomiskt tillskott. Denna vecka ser det ut att bli många som får ett lite oväntat tillskott - hoppas detta gäller även just dig!


Lyckofärg denna vecka är gult. Lyckotal: 2


TIPS: Tjänar dina kollegor mer än dig? Fokusera inte på det, fokusera på dig själv och din arbetsinsats. Avundsjuka har en mycket låg vibration, den kommer inte hjälpa dig att få löneförhöjning.


RÅD: Om du hamnar i en knepig situation denna vecka, kom ihåg att inte slingra dig. Sanningen är bästa vägen och det blir inte så jobbigt som du tror att vara helt rättfram och ärlig - tvärt om.


HINDER: Förtalar man andra är chansen väldigt stor att andra pratar illa om oss. Inte bra! Pratar andra illa om någon, gå bara därifrån.


Nyhet - EKONOMITIPS: Bra ekonomiska energier denna vecka, kanske ska du kosta på dig att köpa något fint du länge längtat efter? Men, bara om det passar in i din ekonomi så att du kan köpa det utan att sätta dig i skuld. (Tips: Attraktionslagen och ekonomi för nybörjare >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS: Det här är en mycket bra vecka att nätverka på. Se om du hittar ett evenemang där du kan möta potentiella kunder. Om du inte har formulerat dina produkter eller tjänster i två korta meningar än, är det bra att göra det nu så att de du träffar genast förstår vad du arbetar med. Bra affirmation i sammanhanget: "Jag presenterar mig själv och mina idéer klart och tydligt och med stort självförtroende". (Fler företagartips, gratis e-bok >) AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Två i Pentagram från Lilla Arkanan och lyder: - Jag hanterar alla situationer som kommer i min väg och anpassar mig snabbt och lätt!


Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig. Denna veckas affirmation är speciellt bra för dig som har svårt att hantera förändringar.

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Som sagt, det ligger mycket kärlek i luften denna vecka - dessutom kryddas det med kortet som betyder att många oväntat underbara saker kan hända. Använd detta väl, kära du! Kanske är det dags för barn eller barnbarn? *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en sensommarsemester. Det måste inte vara en långväga sådan, det kan vara en utflykt också. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page