top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 35 enligt mina Tarotkort 180827

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt go helg och att du nu är redo att ta dig an denna härliga vecka!!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Denna vecka är det extra bra att hålla koll på detaljerna. Det kan ta lite tid att komma igång efter sommaren men vissa saker stannar inte upp och väntar in dig för det. Gör allt i god tid så slipper du obehagliga överraskningar. Kommer det obehagliga överraskningar din väg är det allra viktigaste att hålla huvudet kall - då kommer lösningarna till dig, kanske via dina drömmar eller andra tecken.

2. Behöver du lite påfyllning i kassan vill veckans andra budskap inspirera dig till att rensa och röja och sälja det du inte behöver - mycket bra vecka för att tjäna en slant på det sättet!

3. "Man är inte sämre än man kan ändra sig", sägs det. Veckans tredje budskap vill förmedla att det är ok att ändra sig och att man inte behöver känna sig som en förlorare för det, tvärt om! Kom ihåg; man lockar fler flugor med honung än vinäger och segrar man vinner genom att vara oförsonlig och oresonlig kan få en bitter eftersmak.


Lyckofärg denna vecka är svart. Lyckotal: 19, 10 och 1


TIPS: Du har alla resurser inom dig för att lösa ditt livspussel eller problem du behöver hantera just nu. Nyckelordet här är: INOM dig. Stilla dig, meditera gärna (eller annan metod du föredrar) så hittar du allt du behöver för fixa allt som kommer i din väg.


RÅD: När du känner dig ensam, kom ihåg att du har många omkring dig som kan hjälpa, stötta och trösta. Du har dina guider, ditt högre jag, själen, änglar och kanske en och annan släkting - för att nämna någon. Du är aldrig ensam.


HINDER: Bara för att förra planen kanske misslyckades ska du inte sluta drömma eller göra upp nya planer. På't igen! *ler*


Nyhet - EKONOMITIPS: Ha inte för bråttom när du ska fatta ekonomiska beslut denna vecka. Ta ett steg tillbaka, analyser situationen och, om det behövs, använd din vältalighet för att få det du vill ha. (Men tänk på att i en bra förhandling blir båda vinnare.) (Tips om du tror att du ärvt dålig ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS till alla läsare som är egna företagare: Använd din intuition denna vecka för att "läsa av" vad dina kunder verkligen behöver. Då kommer de tillbaka fler gånger. Kom ihåg; det är ca fem gånger billigare att behålla befintliga kunder än att skaffa nya. (Fler företagartips, gratis e-bok >) AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Tre i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag känner tillhörighet och älskar min familj och mina vänner!


/ En passande affirmation, speciellt om du känner dig lite ensam ibland. (Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Veckans budskap säger kort och gott: Är du i en dålig, eller rent av, destruktiv relation - gå därifrån.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en marknad, festival eller cirkus! * ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page