top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 34 enligt mina Tarotkort 180820

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig sommar! Nu kör jag igång igen - här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Denna sommar har varit fantastisk, varm och solig. Det är klart att det blir en omställning nu när dagarna blir lite kyligare och mörkret kommer tidigare. Men, vårt första budskap vill innerligt be oss att bära med oss den goa sommarkänslan under hela hösten. När vi har en go känsla inom oss, händer ovanligt goa saker i livet!

2. Vill du flytta eller göra om hemma - då är detta en fantastisk vecka att göra det på. Sätt fart på energierna så hjälper Universum till att ge dig precis det du vill ha. Kanske i form av en ny skön soffa till extra bra pris, tapeterna du älskar, en ny lägenhet eller ett hus på den perfekta platsen du finner ro och harmoni!

3. Veckans tredje budskap vill påminna oss om att det är ok att vara ledsen ibland. Precis som smutsig disk blir ren av vatten, så blir även våra sinnen rena av tårar. // Lite konstig jämförelse kanske, men det var det som kom till mig. *ler* Så, var inte ledsen över att du är ledsen och gråter ibland, tårarna fyller en viktig funktion.


Lyckofärg denna vecka är turkos. Lyckotal: 6.


TIPS: Om tankarna far runt huller om buller i huvudet så blir det trafikstockning. Ta en promenad eller meditera en stund så klarnar det och du fattar bättre beslut.

RÅD: Nu eller aldrig! Har du skjutit upp att göra något? Ta fram ledaren i dig och få det gjort nu! Det är bra energier i omlopp så uppgiften blir nog inte så besvärlig som du tror.


HINDER: Bara för att något du längtat efter inte hänt ännu betyder det inte att det inte kommer att hända. Ha is i magen och invänta dina framgångar, de är på väg. Du vet, precis som breven på posten - du ser dem inte förrän de landat i din brevlåda, medan de är på väg till dig ser du dem inte. *ler*


Nyhet - EKONOMITIPS: Älska alla delar av din ekonomi, både det du får för dina pengar (utgifterna) och det som kommer in (inkomsterna). Detta tankesätt skapar balans vilket i sin tur balanserar din ekonomi. Visst, lite mer tyngd på inkomstsidan är aldrig fel - men steg ett är i alla fall att skapa balans så att inte utgifterna väger tyngre. *ler* (Tips om du vill boosta din ekonomi >)


Nyhet - FÖRETAGARTIPS till alla läsare som är egna företagare: "All work and no play" - det har du säkert hört förut att det är inte bra. Denna vecka är uttrycket riktigt sant. Om du inte tagit så mycket semester i sommar, se till att ta lite mikrosemester emellanåt. Kanske en dag i veckan skulle funka i alla fall? *ler* Universum stödjer dig denna vecka så att det blir dubbel återhämtning. Vilar du en dag, kommer det att kännas som två. *ler* (Fler företagartips, gratis ebok >) AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Domen från Stora Arkanan och lyder: - Jag förändrar synen på mitt liv och mig själv så ofta jag behöver för att alltid vara i samklang med min själ.


/ En passande affirmation i dagens samhälle, när allt händer så snabbt att det ibland är svårt att hänga med. *ler* (Som vanligt gäller det att upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så att budskapet sjunker in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Ju mer tid ni lägger ner på att vårda relationen, desto bättre blir den. Det låter självklart men kan vara svårt att hinna med eller ens komma ihåg alla gånger när de yttre kraven blir för många. Denna vecka stödjer Universum alla som vill stärka sina relationer i form av, bland annat, mindre missförstånd och mer romantik! *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en blomstrande plats där man använder pengar. Kan det vara ett utecafé? Eller bilbingo ute i naturen? Eller vid minigolfbanan? Alltså, ut med dig kära du! * ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page