top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 26 enligt mina Tarotkort 180625

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Veckans första budskap vill inspirera oss att sätta oss själva i främsta rummet lite oftare. När vi visar omvärlden att vi är värdefulla nog att få eller göra det just vi vill, kommer omvärlden att behandla oss med mer respekt. Kom ihåg; det kan krävas lite träning tills det blir en vana. Kanske är din familj eller vänner inte vana vid att du tänker på dig själv, kanske kommer de att protestera lite? Det är ok. Bara stå på dig kära du, du är värd att prioriteras!

2. Veckans andra budskap berättar att det är kreativa energier i omlopp nu! Använd dig av dem för att starta företag, ordna en konstutställning - eller börja måla själv, gör om hemma, starta en insamling - eller något annat kreativt du längtar efter, speciellt något du aldrig gjort förut.

3. Veckans tredje budskap vill lära oss att välja vägar i livet som följer: "minsta motståndets lag". Vi behöver inte alltid välja den hårda och svåra vägen - eller strida och kämpa i alla situationer.


Fråga gärna dig själv; vilken är minsta motståndets väg i den här situationen? Exempel: barnen bråkar, middagen är vidbränd, pengarna är slut, migrän på gång, en obehaglig släkting bjuder in till kalas, cykeln är stulen, semestern regnar bort, svärmor kommer på besök och ska stanna i fyra veckor, bilen går inte igenom besiktningen, det är stopp i toaletten, ovs. *ler*


Lyckofärg denna vecka är rosa. Lyckotal: 8.


TIPS: "Flyg, flyg lilla Nyckelpiga..." Kom ihåg, vissa saker är bara till låns i livet, klamra dig inte fast vid saker eller personer - låt dem flyga iväg.

RÅD: På tal om "minsta motståndets lag"; när något bara blir för mycket, gå och vila. Vi får ingen stjärna i himlen för att vi sliter ut oss.


HINDER: Saker är bara saker. Vissa saker har hög status, andra saker har uppfunnits för att underlätta livet för oss. Vilket väljer du? Vill du köpa en dyr bil för att visa grannarna eller köpa en ny dammsugare för att den gamla gått sönder? Ibland kan vi inte få allt, ibland måste vi välja. Det är ok. Om du inte har allt som dina vänner eller dina grannar har, ta det lugnt. Brist på det ena eller andra gör inte dig, som person, mindre värdefull. AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är passande nog; Lyckohjulet från Stora Arkanan och lyder: - Jag litar på att Universum hjälper mig att manifestera allt jag vill ha och behöver. (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka kan det råda lite delade meningar om vad ni vill göra, kontra vad som måste göras. Låt inte situationen gå ut över relationen utan styr upp den med fast och kärleksfull hand.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon kvällstid, på en plats där kaffe eller annan starkare dryck serveras. *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page