top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 25 enligt mina Tarotkort 180618

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!


MB Nova tipsar:

Högfrekvent distanshealing för vana mottagare den 20 juni, läs mer >VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Den här veckan är det inte läge att ta det långsamt, nej denna vecka är det mycket förmånligt att pricka av listan på saker du vill få gjort. Om du ska anlita experthjälp så ta på dig chefshatten och styr upp arbetet så att allt blir gjort på det sätt just du vill och inom den tidsram ni kommer överens om. Praktiska saker kommer att gå mycket enkelt och bra denna vecka så passa på att få undan många saker på samma gång. // Tips: Skriv en lista över saker du behöver fixa och börja pricka av.

2. Precis som myntet har två sidor, så har också vissa situationer eller problem vi stöter på i livet. Var inte så snabb att dra vissa slutsatser - det kan leda till att du missar något. Istället tänk igenom saker och ting ur flera vinklar så blir det ännu mer perfekt.

3. Denna vecka är full av nyheter, goda sådana. Om du oroat dig över något, eller väntat länge på ett speciellt besked finns stor chans att allt löser sig riktigt, riktigt bra!


Lyckofärg denna vecka är violett. Lyckotal: 4.


TIPS: Medan vissa, denna vecka, får goda nyheter så finns det de som kommer att förlora något. Först kanske det känns jobbigt, men när du väl ser hela bilden kommer du att förstå att det var det bästa som kunde hända.

RÅD: Ibland är det bra att fråga sig om man vill ha fred eller om man vill ha rätt? Man ska inte backa och välja fred varje gång, men vissa strider är inte värda att kämpa för.


HINDER: Känslor är bra, men ibland kan de sätta käppar i hjulet för oss. Fundera över om en besvärlig situation som du är i, är värd att må dåligt över eller om du helt enkelt ska släppa taget? AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Två i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag har kraften att välja! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Det här kan bli en riktigt romantisk vecka! Men kom ihåg; ibland behöver man hjälpa Amor lite på vägen. *ler*


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en utomhusteater eller konsert - eller kanske på ännu roligare ställen; typ Gröna Lund och Liseberg!! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page