top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 22 enligt mina Tarotkort 180528

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!


MB Nova tipsar:


Tips 1! Änglahealing och kunskap om Änglarnas dimension. Läs mer här >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Den här veckan är det extra bra att hitta nya och moderna sätt att göra gamla invanda rutinuppgifter på. Kanske har du någonsin hört uttrycken: "Det sitter i väggarna" eller: "Så har vi alltid gjort". Tänk nytt, säger veckans första budskap, det kommer du/ni att tjäna både tid och resurser på. Det måste inte bara röra sig om uppgifter på en arbetsplats, det kan gälla uppgifter i hemmet också. Tänk att spara tid och kraft i hemmet genom att hitta nya sätt att dammsuga eller hantera tvätten på - det låter väl inte så tokigt, eller hur!? *ler* Den som är villig att prova nya sätt belönas med just inspiration om hur saker kan göras fortare och lättare. Varifrån kommer denna inspiration, undrar du? Jo, från våra högre jag, som i sin tur står i direktkontakt med Universum.

2. Det är värt att strida för det som är värt att strida för! Finns det något i ditt liv som du tycker är värt att strida för? Ge inte upp, denna vecka är det extra förmånligt att vara uthållig och att hålla fast vid sina värderingar. Veckans andra budskap säger: När du vet att du har rätt, stå på dig!


3. Grattis! Detta är lite av en lyckovecka! Det kan dyka upp oväntade fördelar, tur, hjälp och gåvor från oväntat håll! *ler*


Lyckofärg denna vecka är guld. Lyckotal: 16 och 7.


TIPS: Tycker du att det är svårt att meditera? Denna vecka är det jättebra att starta nya andliga rutiner, som just meditation. Meditation behöver inte vara svårt eller krångligt, man kan helt enkelt sitta en stund och notera, eller räkna, sina andetag. 15 minuter är toppen, en minut är bättre än inget. Man kan även lyssna på guidade meditationer, det finns många på Youtube att välja bland. På denna sida, längst ner hittar du en kostnadsfri meditation som jag har spelat in, den tar bara 7 minuter.

RÅD: Det här är en extra bra vecka att verkligen värdesätt alla, så kallade, "-skap" du har i ditt liv. Exempelvis: vänskap, släktskap, partnerskap, äktenskap och föräldraskap.


HINDER: Värt att tänka på denna vecka är att välja sina strider. Behöver du alltid ha rätt? Välj dina strider så flyter livet på lite lättare denna vecka.

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Fem i Stavar från Lilla Arkanan och lyder: - Jag presenterar mina idéer klart och tydligt och med stort självförtroende! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Denna vecka har du möjlighet att få kärleken i din relation att växa till oanade höjder. Använd denna energi väl. Exempel: laga en trasig relation, planera bröllop eller kanske planera ett nytt barn.


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon i en stor trädgård eller park! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page