top of page

Veckans Tarotskop - Så blir vecka 21 enligt mina Tarotkort 180521

MB Novas Tarotskop - Originalet sedan 2009

Hej kära du!

Hoppas att du har haft en riktigt härlig och solig helg. Här kommer veckans Tarotskop och det är min förhoppning att det ska hjälpa dig att styra ditt liv i perfekt riktning!


MB Nova tipsar:


Tips 1! Högfrekvent och individuellt anpassad distanshealing för vana mottagare 23 maj. Läs mer här >


VECKANS TAROTSKOP

Om du gillar budskapen i Veckans Tarotskop skriv gärna en kommentar längst ner.1. Den här veckan kan du stöta på människor som är tveksamma, obeslutsamma och ändrar sig en hit och dit. Det behöver inte vara ett problem, speciellt inte nu när du vet om det. Vid diskussioner och överenskommelser, ha detta i åtanke - och rör det något mycket viktigt se till att du får skriftligt på allt ni kommer överens om. Veckans första budskap vill berätta för oss att människor bara är människor och att det inte alltid ligger illvilja bakom saker och ting, bara mänskliga faktorer som tveksamhet och beslutsångest.

2. De flesta människor vill vara glada och positiva, men ibland kan det verkligen vara svårt att låta bli att klaga eller att se det dystra i en situation. Veckans andra budskap vill inspirera oss att se över vår vänkrets. Är våra vänner glada och positiva är det lättare för oss att följa deras exempel - om vi själva inte är den som har förmågan att lyfta alla andra. Å andra sidan, om vi har vänner som klagar mycket är det väldigt lätt hänt att vi själva känner oss nere och pessimistiska. Om du längtar efter lite nya vänner, som bättre speglar den du vill vara, är detta en mycket bra vecka att få nya vänner på!


3. Om vi bränner oss på en spisplatta lägger vi, troligtvis, inte handen där igen. Men, om vi ser livet som spisen så händer det väldigt ofta att vi gör samma misstag flera gånger - vi vi bränner oss flera gånger. Om du känner att vissa saker i ditt liv följer samma mönster om och om igen, är det en bra och viktig ledtråd! Säg då till dig själv: " - Aha intressant! Jag ser att jag nu gör/säger/reagerar på samma sätt som jag gjort så många gånger tidigare, som inte varit bra för mig. Det vill jag sluta med! Hur vill jag göra nästa gång en liknande situation dyker upp? Vilka alternativ har jag? // Rada upp ett par alternativ och bestäm vilket du vill använda nästa gång, om en liknande situation dyker upp då. Veckans tredje budskap vill uppmana oss att bryta med de mönster vi inte tycker om i våra liv.


Lyckofärg denna vecka är purpurrött. Lyckotal: 19, 10 och 1.


TIPS: Var flexibel i ditt sätt att behandla dig själv. Du gör ju så gott du kan! Det duger så bra kära du. Om du gjort fel, be om förlåtelse, förlåt sedan dig själv och glöm hela händelsen.


RÅD: "Grannens gräs kanske är grönare", men vad gör väl det?! Var glad att du har gräs och vårda det på det sätt du vill, kan och hinner - utan att snegla på grannens gräsmatta... *ler*


HINDER: Många människor längtar efter mer i livet! Mer frihet, mer pengar, bättre hälsa och relationer. Kanske längtar även du efter något av detta? Försök att träna på att må bra och känna känslan av det du önskar dig så kommer de snart att dyka upp i ditt liv. Det ser Attraktionslagen till! Det värsta du kan göra är att tänka eller säga: När jag blir rik, smal eller kär (till exempel) - då kommer att jag må bra. Det skjuter allt du önskar dig på framtiden och det vill du kanske inte? Kanske vill du ha det du önskar dig redan nu? *ler*

AFFIRMATION: Här kommer en affirmation från Tarotskolan; MB Nova Tarot Academy. Kortet vi får är Page i Bägare från Lilla Arkanan och lyder: - Jag är redo att ta chansen att älska igen! (Om du inte känner exakt så nu - upprepa affirmationen om och igen under flera dagar så sjunker budskapet in och får mening inom dig.)

NÅGRA ORD OM KÄRLEK:


Par: Om det finns något i din relation som du inte är nöjd med så är detta en mycket bra vecka att reda ut trassliga relationer!


Singlar: Denna vecka ser det förmånligt ut att träffa någon på en villa/lägenhetsvisning eller i en färg-, golv, kakel eller möbelaffär! *ler*Det var allt för denna gång, ha en underbar vecka! Kram, Marita på MB Nova


[Ring Marita] Om du behöver någon att prata med, råd, medial vägledning eller coaching - välkommen att kontakta mig. Jag har tusental samtalstimmar i bagaget, ingen frågeställning är obekant, med mig kan du känna dig fri att fråga om och diskutera allt. Förboka tid via Kalendern - eller ring direkt 0939-111 91 41. - Jag har även skapat en metod för att radera depressioner, läs mer om mina Power Samtal >>

[MB Nova Tarot Academy] - Nu lyfter vi kunskapen om Tarot till en ny nivå! Nu heter Maritas Tarot istället: MB Nova Tarot Academy. School for Excellence in Tarot, Divination and Spiritual Growth. Den är uppdelad i 4 steg - från Basic till Professional Master. Steg 4 är certifierande och för den som vill jobba som Tarotkonsult. Läs mer >


Marita Bladh, MB Nova Tarotkonsult / Reiki Master /Certifierad Coach Kontakt: 0722-698970 Hemsida: www.mbnova.se MB Novas Mediala Direktlinje: 0939 - 111 91 41

bottom of page